Annonce
Vejen

Research på Ekstrabladsniveau

Annonce

Læserbrev: Byrådsmedlemmerne Malene Kaisen Nielsen og Henny Schøler, begge Venstre-kvinder i Vejen, afslører uden tøven, at deres research strækker sig til...Ekstrabladslæsning. Det er godt at få sat på plads - af hensyn til læsernes respekt for lødigheden i de to damers holdninger.

Det er specielt vigtigt, når de løber med en halv vind, og ikke sikrer sig en bare nogenlunde sandhedsværdi i deres henvisning til LA-formandens holdning til mig, når det handler om “homoseksuelle og borgere med anden etnisk baggrund” (end hvad, ku’ man spørge?)

Sandheden er, at Alex Vanopslagh på intet tidspunkt er lykkedes med at fremtvinge “forsikringer” fra mig, fordi de alene skulle tjene et ynkværdigt forsøg på at skaffe ham/LA goodwill på Ekstrabladet. Han udtalte sig direkte usandt på min bekostning - og ved det. Den leg frabeder jeg mig at være en del af. LA-formandens forsøg på at tage luften ud af medieinteressen er så afslørende, at man må forestille sig, at der har været god stemning og kager til kaffen på Ekstrablads-redaktionen den dag.

Damernes videre omtale af min udtrykte holdning til fortsatte byrådsmøder via Skype taler ligeledes for sig selv. Udtrykket “at nedlægge veto” kræver ikke den store fantasi i omhandlede sammenhæng, hvor talemåden lige så godt kunne have været “ kraftig protest” - men pyt...

Begrundelsen for at byrådsmødet derefter blev gennemført fysisk, fik (ikke uventet) en anden vinkel end min, så man slap for at dokumentere det sundhedsfaglige belæg, som jeg efterlyste, men pyt...

Studenterkørsel er ikke farlig, ej heller demonstrationer med 15.000 deltagere, synes regeringen at mene, men en politisk forsamling af 27 byrådsmedlemmer kan få kommunens krisestab til at ryste på hånden.

Jeg hylder princippet om sund fornuft, og efterlyser grundlovens bestemmelser om politiske forsamlinger og demokrati. Kan de to damer mon dokumentere, at en byrådsforsamling har en ringere politisk værdi end en kæmpe demonstration? Næppe. Kan de dokumentere, at det på noget tidspunkt har været forbudt at gennemføre politisk demokratiske forsamlinger som f.eks. byrådsmøder? Næppe... og det er bare det, jeg mener.

Ellers... tak for respekten. Jeg hylder stadig retten til at se forskelligt på tingene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce