Annonce
Kolding

Restaurant Flammen skal have ny direktør

Administrerende direktør i Flammen, Elias Grøftholdt Tychsen (tv), stopper på posten. Familien bag kæden, der i dag har 15 restauranter i Danmark, går efter en direktør, der kan stå i spidsen for Flammens ekspansion i udlandet. Foto: Restaurant Flammen

Restaurantkæden Flammen, der har hovedkvarter i Kolding, er gået på jagt efter en ny direktør. Familien bag Flammen, der stammer fra Fole ved Haderslev, går efter en direktør, der kan indfri vækstplanen i Danmark og uden for landets grænser.

Kolding: Planerne om at vokse uden for Danmark har fået Restaurant Flammen til at gå på jagt efter ny direktør. Den nuværende direktør, Elias Grøftholdt Tychsen, og bestyrelsen er blevet enige om, at tiden er kommet til et skifte på direktørposten, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Elias Grøftholdt Tychsen har været med fra start i virksomheden, der i dag består af 15 restauranter, og kæden indleder nu en større ekspansion uden for landets grænser.

- Det er en fantastisk rejse, vi har været på sammen, og jeg er rigtig stolt af den virksomhed, som jeg nu kan være med til at give videre, udtaler Elias Grøftholdt Tychsen i pressemeddelelsen.

Tidligere i år åbnede Restaurant Flammen sin første restaurant uden for landets grænser i Hamborg. Den positive udvikling i både ind- og udland mener ejerne, at Elias Grøftholdt Tychsen har en stor del af æren for.

- Med Elias Grøftholdt Tychsen i spidsen har Flammen vokset sig til en stor og økonomisk stærk virksomhed, som nu også opererer på tværs af landegrænser. Men som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og uden for landets grænser, udtaler Ketty Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien bag restaurantkæden.

Annonce

Det er en fantastisk rejse, vi har været på sammen, og jeg er rigtig stolt af den virksomhed, som jeg nu kan være med til at give videre.

Elias Grøftholdt Tychsen, restaurantkæden Flammen

Kendt ansigt tager vagten

Indtil den nye administrerende direktør er fundet, vil Flammens HR-chef Christian Damgaard Lund være konstitueret i stillingen. Han har været en del af Flammen siden 2009.

En af Elias Grøftholdt Tychsens afsluttende projekter var indgåelse af lejekontrakten til virksomhedens restaurant nummer 16, som kommer til at åbne i Glostrup. Projektet er herfra videregivet til Christian Damgaard Lund.

- Jeg har på egen hånd oplevet og været en del af den flotte udvikling, som Flammen har været igennem, og jeg er stolt af, at jeg har hele ejerkredsens opbakning, indtil en ny direktør er fundet. Flammen går en spændende tid i møde, og hvor vi sammen med medarbejderne skal realisere en række spændende projekter - heriblandt kædens 16. restaurant, når vi åbner i Glostrup, udtaler Christian Damgaard Lund.

Elias Grøftholdt Tychsen vil stadig være tilknyttet virksomheden i henhold til en række projekter, som han vil følge til dørs sideløbende med hans overvejelser om, hvad det fremtidige arbejdsliv skal bringe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

112

30-årig indbrudstyv hærgede Kolding i måneder, inden han meldte sig selv: - Jeg gjorde det af grådighed

Danmark For abonnenter

43 kommuner driver ulovlige solcelleanlæg: Nu risikerer investeringer for millioner at ryge i skraldespanden

Annonce