Annonce
Varde

Restaurant har været uden daglig leder i et år: Michael er mere end velkommen

Det har taget nogle måneder at få forpagtningsaftalen på plads. Peter Nielsen byder Michael Pedersen velkommen. Foto: Morten Nielsen
Der skal ske noget på restuarant Ho Bugt i dette forår. Golfbanen i Ho vil arbejde sammen med ny forpagter om at få restauranten op i gear igen.
Annonce

Ho: Michael Pedersen, 50 år, kan føle sig velkommen på sin nye arbejdsplads. Ja, mere end velkommen.

Michael Pedersen har nemlig overtaget forpagtningen af restauranten ved golfbanen i Ho - den hedder Restaurant Ho Bugt.

Det er Peter Nielsen, 55 år, der er daglig leder på golfbanen, og Peter lægger ikke skjul på, at det er meget kærkomment med en forpagter i dette forår. Det har været vanskeligt at skulle drive en restaurant oven i de øvrige opgaver på golfbanen, som er privat ejet. Men det har været nødvendigt, for der har ikke være en daglig leder af restauranten i mere end et år. Peter Nielsen er også kendt som byrådsmedlem for Venstre i Varde Kommune.

Det er meningen, at restauranten skal have nogle ekstra vitaminer, nu da Michael Pedersen overtager driften.

500 medlemmer

  • Blåvandshuk Golfbane huser golfklubben med cirka 500 medlemmer.
  • Oven i kommer en del turister, der spiller på banen. Det hedder i den branche greenfee-spillere.
Annonce

Traditionelt køkken

Han vil lave et menukort, som kan friste kunder med hang til det traditionelle, danske køkken.

- Der vil blive en dag med stegt flæsk og persillesovs, siger Michael Pedersen, som kommer fra Holstebro og blandt andet har erfaring fra et feriecenter på Djursland som restauratør.

Men der bliver i det hele taget tale om retter, som er tilberedt helt fra bunden, og som mange af os altså kender fra køkkenet derhjemme.

- Jeg vil også gerne lave noget, som befolkningen her på egnen kan bestille og tage med hjem, siger Michael Pedersen, som blandt andet vil satse på hverdage.

Annonce

Han satser på selskaber

Men han vil også gerne satse på selskaber, som kan nyde udsigten ud over Ho Bugt under middagen. I weekenderne er der flere spillere på golfbanen og gæster i området i det hele taget. Restaurant Ho Bugt henter selvsagt en stor del af kundeunderlaget fra golfspillerne.

Michael Pedersen bliver boende i Holstebro, men regner med at skulle overnatte i området ved Ho, når turisterne for alvor begynder at indfinde sig.

I højsæsonen er der seks til syv stillinger tilknyttet Restaurant Ho Bugt plus mere løst ansatte.

Michael Pedersen og Peter Nielsen i restauranten. I baggrunden tjener Heidi Johannesen, som er én af de fastansatte. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Samarbejde med golfbanen

Peter Nielsen er meget glad for, at Michael Pedersen har skrevet under på forpagtningskontrakten, og at der for alvor kommer gang i Restaurant Ho Bugt i februar.

- Vi har brugt et par måneder på at få kontrakten på plads, og meningen er, at vi skal drive restauranten i samarbejde, siger Peter Nielsen.

Restaurant Ho Bugt ligger i Ho, men med udsigt over bugten. Foto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce