Annonce
Tønder

Restaurant og isbar på vej i kendt ejendom

Ejerne af Storegade 1 og 3 i Tønder er begyndt at ombygge bygningen, der trænger til en kærlig hånd. En restauration og isbar er forhåbentlig på vej, fortæller Henning Skriver. Foto: Martin Franciere
Hvis alt går vel, rykker et par nye butikker ind i Café Kridts tidligere domicil på Torvet i Tønder. Men først skal bygningen have en tiltrængt kærlig hånd.
Annonce

TØNDER: Håndværkere gik i slutningen af sidste uge i gang med en renovering af bygningen, der indtil i sommer husede Café Kridt.

Bygningen, der dækker over flere matrikler, blev i august sidste år købt af bygmester og entreprenør Henning Skriver og tandlæge Mikkel Ro Larsen i fællesskab i selskabet Quality Estate.

Kort tid efter overtagelsen, gik Café Kridt i Tønder konkurs, og siden har bygningen stået helt og aldeles tom.

Men nu er der igen liv i bygningen. Henning Skriver fortæller, at håndværkerne i første omgang arbejder på at renovere bygningen indvendigt - herunder at føre lofterne tilbage til deres oprindelige tilstand.

- Vi river lidt lofter ned lige nu. Vi vil gerne have dem ført tilbage til den oprindelige højde, ligesom vi gerne vil føre hele bygningen tilbage til original stand, siger Henning Skriver, der driver firmaet Kraftman med base i Aabenraa.

Annonce

Restaurant og isbar

Få uger efter at duoen købte bygningerne beliggende Storegade 1 og 3, gik Café Kridt som nævnt konkurs. Nu håber Henning Skriver og Mikkel Ro Larsen på, at lokalerne kan lejes ud til anden side.

Faktisk har der været flere interesserede henvendelser om at leje bygningen, der ligger centralt placeret ud til byens torv.

- Vi arbejder kraftigt på at leje bygningen ud - måske bliver det til en restauration og en isbar, siger Henning Skriver og tilføjer, at det ikke har skortet på interesse fra potentielle lejere.

I øvrigt har duoen hyret Henning Skrivers far, Ejnar Skriver, som projektleder på hele ombygningen, oplyser Henning Skriver, der håber på, at den/de nye lejere kan rykke ind før det for alvor bliver sommer:

- Vi håber, at restaurationen kan åbne i midten af maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce