Annoncørbetalt indhold

Restauranter, værtshuse og vandpibecaféer er lukket - Hvad gør de unge?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med de seneste restriktioner og nedlukning af restaurationsbranchen, har mange unge været ramt af rastløshed, med deres foretrukne stamsteder og samlingspunkter lukket ned. Det hjælper bestemt heller ikke at de unge studerende ikke skal møde op på undervisningsstederne. Også de lukket shoppingmuligheder har ramt de unge, som bruger meget tid på at købe nyt tøj og andet personligt.

Men hvad laver de unge så? Hvor er de henne?

Annonce


Udover at de er til at finde i det private, ser vi også mange unge mødes i mindre grupper i byernes parker og åbne pladser eller egne haver. Selvom at restaurationsbranchen har måtte holde lukket i perioder under Covid-19, har vi haft fine muligheder for at bestille takeaway, som vi kan hygge med på terrassen, haven eller parken. Både Just-Eat, Hungry og Wolt har fået travlt med de mange takeaway bestillinger. Dette er selvfølgelig et fint alternativ til de nedlukket restauranter og caféer.


Foruden koncerter og festivaler, må de unge finde andre underholdningsmuligheder. Det betyder først og fremmeste at mange unge har skruet op for deres forbrug af online streamingtjenester til film og serier. Men vi kan altså ikke bruge en hel sommer foran skærmen. Derfor kigger vi her på de mere kreative underholdnings alternativer.

Festivalen er aflyst, men musikken fortsætter. Vi har i sommeren 2020 set mange unge i parkerne, hvor de medbringer musik, mad og drikke, samt alverdens underholdning og aktiviteter. Her ser vi bolde blive sparket til og kastet med, samt træpinde og klodser blive kastet og væltet. Det handler om at vi, med restriktioner og begrænsninger, stadigvæk kan ses med venner og familie, uden at se bort fra vores forholdsregler. Bolden skal dog afsprittes, vi skal holde os til små forsamlinger, og vi skal holde afstand.


Foruden vores forholdsregler, vil denne form for aktivitet umiddelbart være en risiko at løbe, da vi ser mange unge samles i større grupper. Såfremt vi passer på os selv og hinanden, er det slet ikke så svært at have en fantastisk sommer i Danmark.


Det er ikke kun spisesteder og værtshuse som de unge savner. Der er også en stor del unge som nyder at gå på vandpibecafé. Mulighederne er ligesom med mad og drikke, nemt at finde alternativ. Mange større byer har vandpibe specialister som har udlejning af vandpiber som en service.

I Odense finder vi blandt andet hdshisha, som både sælger og udlejer vandpiber af høj kvalitet, ligesom vi ser dem på vandpibecaféerne. De unge kan altså læne sig tilbage i solen med kolde drikkevare, og få en vandpibe bragt ud. Efter 24-timer bliver vandpiben afhentet igen. Det er yderst bekvemt og et godt alternativ til de nedlukket vandpibecaféer. Udlejning af vandpibe kan i den lange bane blive en dyr hobby, hvorfor man også kan købe et komplet vandpibe sæt online. De verdenskendte vandpiber fra Oduman kommer i flotte designs med håndblæste vaser, som også ser godt ud som et stykke dekor. Oduman er blandt top 10 af verdens bedste vandpibe mærker, med oprindelse og produktion i Tyrkiet. Specielt for vandpiber fra Oduman, er de små transportable vandpiber - Nem at tage med på farten. Vandpiberne egnede til rejser er små og fylder ikke meget i tasken eller kufferten. Derudover kommer de også i en lille taske, som er med til at beskytte selve vandpiben, så du ikke risikerer, at den går i stykker under transport. Oduman laver vandpiber i rejsestørrelse med den mindste med en højde på kun 17 cm. Til nybegynderen er der et hav af videoer med guide til hvordan man bruger en vandpibe.


Det er tydeligt at de unge har fundet den kreative side frem, for at overkomme rastløsheden i forbindelse med restriktioner og nedlukning under pandemien.


Vi ser altså de unge holde fast i sammenholdet og det sociale, dog alt med måde. Det betyder mindre forsamlinger, mere afstand og mere åben luft. Såfremt vi alle gør vores bedste til at passe på hinanden, ja så er det virkelig smukt at holde sommer hjemme i Danmark.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.