Annonce
Erhverv

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Den største udfordring bliver at få varer hjem til åbningen onsdag. - Bookingerne online er rødglødende. Det er fuldstændigt vildt. Nu skal vi bare have fat i nogle varer, siger Ruben Bech, der står bag A Hereford Beefstouw i Kolding. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen
Det er udfordringen med at få varer hjem, der bekymrer mest, lyder det fra restauratør Ruben Bech, der står bag A Hereford Beefstouw, efter at genåbningen er rykket frem.

Kolding: Bordbestillingerne væltede fredag morgen ind hos A Hereford Beefstouw, efter genåbningen blev rykket frem. Genåbningsaftalen har skabt "panik" i branchen, lyder det fra Ruben Bech, der står bag A Hereford Beefstouw i Kolding.

Den store udfordring bliver at få varer hjem inden onsdag, hvor han håber at tage imod de første gæster i mange måneder.

- Vi kan sagtens håndtere afstandskrav, mundbind, coronapas, bordreservationer og alt det andet. Her er vi helt klar, men vi har ingen varer lige nu, og vi skal også have tid til at arbejde med varerne, siger Ruben Bech, der allerede nu kan se, at han får travlt den kommende tid.

Annonce

- Bookingerne online er rødglødende. Det er fuldstændigt vildt. Nu skal vi bare have fat i nogle varer. Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger, siger Ruben Bech.

Leverandører i panik

Det "korte aftræk" til, at restauranten kan åbne, betyder, at hans leverandører fredag ikke kan garantere varer mandag, så han er klar til onsdag. Beskeden har været, at det bliver meget svært at nå.


Der er en udfordring i forhold til at få varer hjem og i forhold til personalet. Alt andet er på plads.

Ruben Bech, ejer af A Hereford Beefstouw i Kolding


- Alle, jeg taler med, er gået lidt i panik over meldingen om genåbningen nu. Når jeg taler med leverandørerne, så er de lidt i panik. De får svært ved at levere, så det bliver svært at nå. Det nytter jo ikke, at jeg få varer onsdag. Jeg skal have varer mandag, siger Ruben Bech.

Torsdag var der personalemøde, og de ansatte var klar til at gå i gang til den 6. maj. Alt udstyr blev tjekket igennem efter mange måneder, hvor alt har stået helt stille, og restauranten er rengjort og klar til gæster.

- Der er en udfordring i forhold til at få varer hjem og i forhold til personalet. Alt andet er på plads, men lige nu kan jeg ikke love, at jeg åbner onsdag. Men det er det, jeg går efter, siger Ruben Bech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce