Annonce
Billund

Restriktioner flytter koncert med populær børnevært

På billedet underholder Motor Mille på Horsens Ny Teater. En lignende koncert i Magion er nu blevet udskudt. Arkivfoto: Mads Hansen

Grindsted: Med de nuværende retningslinjer kan koncerten med Motor Mille ikke gennemføres den 31. januar som planlagt. Motor Mille er en populær tv-vært på børnekanalen Ramasjang, der også hyppigt synger til børnekoncerter.

Koncerten skulle have været holdt i Magion, der har en tætpakket kalender. Sammen med uvisheden om, hvor længe der er restriktioner, betyder det, at koncerten må skubbes helt til 5. juli.

- Vi kan kun gentage de tidligere udmeldinger. Vi savner gæster i Magion, men håber, at 5. juli viser sig at være en brugbar dato. Det er vigtigt for os at kunne præsentere Motor Mille, som det var tanken oprindeligt: Med mulighed for, at børnene kan give den fuld skrue med dans og sang, siger eventmanager Mads Søbye Helbo ifølge en pressemeddelelse fra Magion.

Billetter til den 31. januar gælder til den nye koncert 5. juli. Det er også muligt at få refunderet billetprisen frem til 19. februar. Billetkøbere får direkte besked fra Ticketmaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce