Annonce
112

Bilist fundet død i udbrændt bil: Identifikation kan tage flere uger

Retsmedicinerne er fortsat i gang med at identidicere den omkomne person fra bilulykken på Vranderupvvej i søndags. Arkivfoto: Michael Bager
Bilist blev i søndags fundet død i næsten udbrændt bil. Identificeringen af vedkommende er ikke på trapperne.
Annonce

Kolding: Det kommer formentlig til at vare noget tid endnu, før politiet er 100 procent sikker på, hvem det var, der søndag sidst på eftermiddagen blev fundet død i en brændende bil på Vranderupvej i Seest. Bilen udbrændte næsten ved ulykken.

Politikommissær Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi oplyser, at retsmedicinerne har givet politiet besked om, at der godt kan gå op til to-tre uger fra obduktionen i mandags, og indtil det endelig kan slås fast, hvem personen er.

Årsagen er, at den afdøde person i bilen var temmelig forbrændt, og det har gjort arbejdet vanskeligere. Poul Steffensen fortæller dog også, at man hos politiet har en formodning om, hvem den døde person er.

- Men vi afventer det endelige svar, siger han.

Man er ligeledes ved at opklare præcist, hvorfor ulykken i søndags skete. Den umiddelbare forklaring fra politiet lød på, at bilen sandsynligvis kørte ind i et stort træ og endte i grøften, hvorefter den brød i brand. Ulykken skete muligvis, da bilisten ville foretage et højresving.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce