Annonce
Varde

Rettelse: Prins Felix kommer ikke til Varde

Prins Felix skal uddannes som løjtnant på Hærens Sergentskole. Men ikke i Varde, da hele uddannelsen per 1. juli er flyttet til Slagelse. Men uddannelse hører under Hærens Sergentskole i Varde.  Her et foto fra sergentskolens øvelser i Varde.  Arkivfoto: Henrik Reintoft

Varde/Slagelse: Onsdag bragte vi både på jv.dk samt i avisen en citathistorie fra Ritzau med Ekstra Bladet som kilde om prins Felix, der er søn af prins Joachim og grevinde Alexandra Vi skrev, at prins Felix er optaget på den toårige sergentuddannelse på Hærens Sergentskole i Varde og derfor flytter til Varde. Det er ikke korrekt.

Stabschef Peter Vexø på Hærens Sergentskole i Varde oplyser, at uddannelsen netop er flyttet til Antvorskov Kaserne i Slagelse. Det sker fra den 1. juli. Men uddannelsen varetages fortsat af Hærens Sergentskole på Varde Kaserne.

Og det er er ikke den toårige sergentuddannelse, men Hærens løjtnantuddannelse, som prins Felix skal gennemgå. Uddannelse indeholder 11 måneder på skole, hvorefter prins Felix tilgår enheder i Hæren i cirka 13 måneder. Formentlig med uddannelse af værnepligtige og kvinder med værneret. Efter det toårige forløb udnævnes prins Felix til premiereløjtnant og vil være en del af reserven med mulighed for at videreuddanne sig.

Vi beklager fejlene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Kolding

Beslutning om at lukke SFO'er i ferier droppes fuldstændigt: Embedsmænd beklager fejl

Annonce