Annonce
forside

Revisor Jan Knudsen fylder 60 år

Statsautoriseret revisor Jan Knudsen, Brandt Revision og Rådgivning, Birkemose Alle 27, Kolding, fylder fredag 28. september 60 år.

Jan Knudsen, der er sønderjyde, har en stor del af sit liv arbejdet og opholdt sig i Sønderjylland, men siden 1994 har han haft sit virke i Trekant-området.

Efter at være blevet student fra Aabenraa Statsskole, læste han HA i Sønderborg og siden HD i regnskab, ligeledes hjemme i fødebyen Sønderborg. Efterfølgende tog han cand. merc. aud eksamen fra Syddansk Universitet. Hans revisoreksamen som statsautoriseret revisor blev færdiggjort i 1996.

Jan Knudsens første stilling var på Sønderjyske Revisionskontor med hovedsæde i Sønderborg, men hvor han blev tilknyttet Tønder-kontoret. Fra 1989 til 1994 havde han ansættelse hos KPMG i Sønderborg, inden teltpælene blev rykket op, og han flyttede til Vejle, hvor han var tilknyttet Ernst and Young. Det var i årene fra 1994 til 2003, hvorefter han blev tilknyttet MS Revision, i dag Brandt Revision og Rådgivning med sin daglige gang på kontoret i Kolding.

Jan Knudsen bor privat i Vejle med sin hustru Annegrete. Parret har to sønner, som bor i henholdsvis Aalborg og England. Hertil et barnebarn. I årene fra 2012 og til 2016 udvidede Jan Knudsen sine eksamener og tog en MBA fra Århus Universitet. Han er medlem af Trekantens Lederforum, ligesom han er engageret i Rotary Vejle Syd.

En af fritidsinteresserne er motionscykling, som han enten dyrker derhjemme eller på landevejen. Han cykler en del, men altid alene. For som han selv udtrykker det: Så er der ingen, der skubber til mig, og jeg cykler i mit eget tempo.

I anledning af fødselsdagen holdes der på mandag den 1. oktober reception hos Brandt Revision og Rådgivning fra 13.00 til 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce