Annonce
Esbjerg

Revisorer løb med sejren i Tipsdysten

Morten Haaning (til venstre i hockeyblusen) og Simon Hessellund fra firmaet Sædding Revision vandt JydskeVestkystens Isdysten. Privatfoto
Annonce

Esbjerg: Det har længe ligget i kortene, og onsdag blev det så officielt, da vinderen af JydskeVestkystens Isdyst blev afsløret: Sædding Revision kan ét eller med at forudsige resultater. Fra firmaet er det Morten Haaning (til venstre i hockeyblusen) og Simon Hessellund, der sæsonen igennem har står for at give firmaets bud på resultaterne af de mange kampe, som Esbjerg Energy har været igennem helt frem til semifinaleserien, hvor vestjyderne blev slået ud.

Do to vakse tippere blev hyldet ved en uformel sammenkomst hos JydskeVestkysten på Banegårdspladsen, og her fortalte de stolte vindere, at præmiebeløbet på 5.000 kroner straks vil blive givet videre.

- Vi donerer pengene til Børns Voksenvenner her i Esbjerg. Dem kender vi som nogle, der gør et godt stykke arbejde, og det vil vi gerne støtte dem i, siger Morten Haaning.

Selv om Sædding Revision altså vandt, var det ikke uden konkurrence, idet revisionsfirmaet med samlet 39 point blev skarpt forfulgt af Blue Water Shipping med 36 point og

Granly Gruppen med 33 point. friis

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark For abonnenter

Feriehusudlejere i opråb til regeringen: Ny nedlukning vil koste 1,3 millioner tyske overnatninger

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce