Annonce
Sport

Ribe BK åbner med jagt på en pligtsejr

Ribe Boldklub møder Spangsbjerg IF i sæsonpremieren. Arkivfoto: Lars Johansen.

Ribe: Som det sidste hold i puljen er det nu Ribe Boldklubs tur til at skyde efterårssæsonen i gang. Det gør ripenserne ude mod Spangsbjerg IF fra Esbjerg.

For ripenserne er sæsonpremieren en kamp, som de skal vinde, hvis de vil være med i kampen om oprykningen til jyllandsserien.

Esbjergenserne, der i foråret måtte ud i playoffkampe for at forblive i serie 1, har tabte de to første kampe. Så for ripenserne, der sluttede i top tre i foråret, gælder det om at tage en sejr mod puljens tidlige bundhold.

- Det er lang tid siden, at vi har spillet mod Spangsbjerg. Sidst var, da vi rykkede op i serie 1.

- Jeg forventer et Spangsbjerg-hold, der vil gøre alt for at komme med en trodsreaktion ovenpå de første nederlag. Så vi skal være klar fra start. Jeg vil gerne rykke op og slutte godt af, så det kræver en sejr, fortæller Ribe-træner Kristian Bendixen.

Kampen spilles tirsdag den 20. august kl. 19:00 på Gjesing Fritidscenter i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce