Annonce
forside

Ribe BK får langt til forårets kampe

Ribe Boldklub er kommet i pulje med to af superligaklubbernes amatørafdelinger, når de til foråret får langt til udebanekampene. Arkivfoto: Lars Johansen.

Tidligere sæsoners lokalopgør mod Hviding IF/Kvik 70 og Bramming Boldklub bliver uden tvivl savnet hos Ribe Boldklub, der til foråret i gennemsnit får 77,5 km til udebanekampene.

Ribe: Seriefodbolden plejer at være kendetegnet ved, at der tit er flere lokalopgør, idet seriepuljerne sammensættes ud fra et geografisk hensyn. Når forårssæsonen skydes i gang, vil der til gengæld være langt mellem lokalopgørene for holdene i Esbjerg Kommune.

De tre serie 1-hold fra kommunen, Ribe Boldklub, SGI og Spangsbjerg IF er nemlig her fordelt i to separate puljer, hvorved ripensernes udgave af lokalopgør i foråret bliver, når de møder Vejen SF. Der er derfor lagt op til en række lange ture, når Ribe Boldklubs serie 1-hold skal i kamp.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kommer til at spille mod de lokale hold, men at vi derimod får de lange udebaneture. Vi får ture på halvanden time - og skal være der fem kvarter før kickoff. Men vilkårene er så også det samme for dem, siger Ribe-træner Kristian Bendixen.

Annonce

Serie 1 - pulje 10

Ribe BK er havnet i serie 1's pulje 10. Modstanderne er:Egen UI (105,3 km) Horsens fS (111,9 km) Kolding B (51,1 km) SUB Sønderborg Inter (97 km) Vejen SF (32,7 km) Vejle B (86,5 km) Aabenraa BK (58,2 km)

Det giver ripenserne en gennemsnitlig afstand på 77,5 km til udebanekampene. I forhold til efteråret 2018 giver det i gennemsnit Ribe BK 19,6 km længere til hver udekamp.

Favoritrollen ligger andetsteds

Ovenpå fordelingen af puljerne kan også favoritrollen fordeles. Den ligger ifølge Ribe-træner Kristian Bendixen ikke hos ripenserne, der efter hans vurdering er havnet i en svær pulje.

- Jeg synes, at de serie 1-puljer bliver vildere og vildere med årene. Så jeg tror ikke, der er så stor forskel på serie 1 og jyllandsserien mere. Jeg tror, at det bliver en svær pulje. Vejle og Horsens vil nok trække favoritværdigheden. Vejle har en historik, der gør, at de nok vil op igen, siger Kristian Bendixen og sender favoritrollen over til de to superligaholds amatørhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce