Annonce
Esbjerg

Ribe BK fik en rigtig premieresejr

Ribe BK træner, Klaus Nielsen, var glad for sejren over Bov IF, men mindre tilfreds med selve spillet. Arkivfoto

Ribe BK fik tirsdag aften den resultatmæssige optimale start på sæsonen i serie 1. Bov IF blev nemlig sendt hjem med et nederlag på 3-1, og det var Ribe BK-træner Klaus Nielsen naturligvis meget tilfreds med. Dog var han mindre tilfreds med spillet.

- Sejren var rigtig fin, og det var dejligt at starte sæsonen med tre point. Men spillet var ikke helt, som jeg havde håbet på. Vi gjorde det, vi skulle, men der manglede lige det sidste, så man kan sige, at det var en rigtig premierekamp, siger han.

Ribe BK kom foran ved Nikolaj Ibsen, inden Bov udlignede før pausen, og midtvejs i anden halvleg fik både Daniel Ehmsen og Anders Hostrup scoret til slutresultatet 3-1. Sejren fik dog noget malurt i bægeret, da Tobias Ehmsen formentlig atter blev alvorligt skadet i sin comeback kamp.

Allerede på lørdag 10. april skal Ribe BK i ilden igen. Her gælder det Bramming B, som her spiller deres første kamp i sæsonen, på udebane.

- Den kamp har sit helt eget liv, og jeg kan ikke nå at revolutionere noget inden da, siger Klaus Nielsen, der samtidig påpeger, at det ikke er muligt at overvære serie 1-kampene som tilskuer for tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce