x
Annonce
Esbjerg

Ribe Boldklub hædrede fire ildsjæle

Fra venstre RBK-formand Simon Wulff Hansen, og herefter Erik Knudsen, bedre kendt som Hugo, Susanne Nørgaard, Jonna Toft Frederiksen, formanden for Ribe Boldklubs venneforening, Niels Rosendahl samt Svend Kviesgaard til højre. Foto: Jens Jørgensen, Ribe Fotocenter.
To mænd og to kvinder, som hver især har lavet et stort og meget vigtigt arbejde for klubben blev hædret på generalforsamlingen i Ribe Boldklub.

RIBE: Det kom til at handle om meget mere end oversvømmede fodboldbaner, da Ribe Boldklub forleden aften holdt en ganske velbesøgt generalforsamling med 60 deltagere, hvoraf de 40 deltagere inden generalforsamlingen deltog i spisningen.

Ribe Boldklub uddelte således for første gang ildsjælepriser - fire styk - til klubmedlemmer, som hver især har ydet et stort stykke arbejde til gavn for klubben.

- Arbejde, som måske ikke altid er synligt fremme i forreste række, men arbejde som har en utrolig stor betydning for klubbens ve og vel, understreger RBK-formand Simon Wulff Hansen.

De fire klubmedlemmer, som blev hædret er Svend Kviesgaard, Erik Knudsen, Susanne Nørgaard og Jonna Toft Frederiksen.

Svend Kviesgaard har i 22 år repræsenteret Ribe Boldklub i Sydvestjysk Fodboldsamarbejde og her leveret en stor indsats, fortæller Simon Wulff Hansen.

Annonce

Klubhjerte

- Erik Knudsen, som i klubben er kendt som Hugo, er også en mand med et kæmpe klubhjerte. Han blev ansat som halbestyrer i Gredstedbro og flyttede et fodboldstævne derud, men overskuddet fra stævnet donerede han til Ribe Boldklub. Det fortæller noget om, hvor stor en klubmand han er, siger RBK-formanden.

- Susanne Nørgaard og Jonna Toft Frederiksen har i flere år sørget for, at vi fra Ribe var repræsenteret med 110 ungdomsspillere til et af landets største stævner, Ikast Cup, som holdes i slutningen af juni. Og med forældre og søskende er vi 200 fra Ribe, som er med til det stævne, hvor vi lave en stor Ribe-lejr med masser af hygge og samvær på tværs af hold og årgange. Det er i kraft af Susannes og Jonnas store frivillige indsats, og derfor skulle de hædres som et par af klubbens ildsjæle, siger Simon Wulff Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce