x
Annonce
Erhverv

Ribe Camping kåret til Årets Campingplads

Anne Schested Hansen og Jonas Grønbech Sørensen, der driver Ribe Camping, modtog fredag aften prisen som Årets Campingplads i Danmark i kategorien Klassisk. Foto: Lars Møller
Fredag aften blev Ribe Camping kåret til Årets Campingplads i Danmark ved Danish Camping Award show i forbindelse med Ferie For Alle messen i Herning.

Ribe: 17 februar meldte ejerne af Ribe Camping, Anne Schested Hansen og Jonas Sørensen, ud, at de var meget stolte og beærede over at være blevet nomineret til titlen som Årets Campingplads i kategorien "Klassisk".

Derfor var det også et meget stolt ægtepar, der fredag aften stod på scenen ved Danish Camping Award show i forbindelse med Ferie For Alle messen i Herning som vindere af den prestigefyldte pris.

- Hvor er vi stolte over at have verdens bedste gæster, der har været med til at nominere os.. Det er med rystende hænder og kæmpe ydmyghed, vi lige har modtaget prisen ved Danish Camping Award - Årets Campingplads Klassisk 2020, lyder det fra parret i et opslag på facebook.

De øvrige nominerede i kategorien "Klassisk Campingplads" var Hillerød Camping, Svendborg Sund Camping, Fur Camping og Henne Strand Camping & Resort.

Anne Schested Hansen og Jonas Grønbech Sørensen overtog ejerskabet af campingpladsen den 1. april 2018, og Ribe Camping var også blandt Danmarks fem bedste campingpladser i Danmark ved feriemessen i Herning i februar 2018, uden dog at vinde.

Annonce

I år havde man fra Dansk Camping Awards side valgt at udvide feltet og antallet af kategorier, så flere nye priser blev overrakt til awardshowet.

- Vi har haft et rigtig bredt felt i år med over 50 nominerede vogne og 350 nominerede campingpladser. Det siger jo noget om, hvor meget camping har at byde på. Der er virkelig noget for alle. På grund af det store udbud og de mange muligheder inden for branchen, har vi valgt at udvide Danish Camping Award, så der er ti priser i alt, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der er landsformand for Dansk Camping Union og medlem af præsidiet for, samt initiativtager til, Danish Camping Award.

Både virksomheder, enkeltpersoner og vogne blev honoreret med de eftertragtede campingpriser, som blandt andet talte Årets Campingvogn for familier, Årets Autocamper samt Årets Campingplads i kategorierne Resorts og Outdoor.

Messen Ferie for Alle foregår 21.-23. februar 2020 i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.100 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Borgmester forlanger grænsen åbnet

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce