Annonce
Sport

Ribe-Esbjerg får et point mod TTH i stort comeback

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro smed en stor føring mod Ribe-Esbjerg og måtte nøjes med et point i håndboldligaen.

Ribe-Esbjergs håndboldherrer var flere gange bagud med syv mål mod TTH Holstebro, men kom tilbage i slutfasen af udekampen og fik et point.

Faktisk havde gæsterne bolden i mål til sidst, men kort forinden var tiden lige præcis udløbet, og så endte det med en pointdeling med 27-27 i Primo Tours Ligaen.

Det ene point betyder, at TTH på andenpladsen har et point ned til Skjern på tredjepladsen. En plads længere nede finder man Ribe-Esbjerg, der efter mandagens kamp er noteret for 18 point.

Selv om der kun var to point mellem TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg før mandagens kamp, stak TTH af fra start og sikrede sig en stor føring.

Værterne bragte sig både foran 8-1 og 16-9 i første halvleg, og ved pausen førte håndboldholdet fra Holstebro med 16-11.

TTH bevarede overtaget langt inde i anden halvleg, før Ribe-Esbjerg begyndte at spise af forspringet.

Med otte minutter igen udlignede Nicolai Nygaard til 25-25, og tre minutter senere sørgede Mathias Jørgensen for første føring til gæsterne i opgøret med 26-25.

Ribe-Esbjergs Nicolai Nygaard scorede til 27-26 med mindre end to minutter tilbage, mens TTH blev ramt af en udvisning.

Med få sekunder igen udlignede Johan Meklenborg. Hans scoring blev kampen sidste, og dermed delte holdene efter en medrivende afslutning.

Tidligere mandag vandt Skanderborg 35-29 hjemme over KIF Kolding. Med sejren kom Skanderborg op på 17 point og ligger på sjettepladsen. KIF Kolding er nummer 12.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Vejen

Der blitzes på Lunderskovvej

Annonce