Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg-fløj i kapløb med tiden

29-årige Lasse Uth er en stærk afslutter, men han har også stor betydning for Ribe-Esbjerg HH, når der skal dækkes op. Uth er stærk som fremskudt spiller i en 5:1-formation.
Lasse Uth er ankelskadet, men venstrefløjen har et begrundet håb om, at han når at blive klar til lørdagens ligakamp på udebane mod Nordsjælland Håndbold.
Annonce

RIBE-ESBJERG HH: Da Ribe-Esbjerg HH i fredags skuffede rent spillemæssigt og kun var i stand til at vride et enkelt point ud af hjemmekampen mod KIF Kolding, måtte værterne undvære både Kasper Kvist og Lasse Uth, der begge huserer på venstre fløj.

Kvist har brækket en håndrodsknogle og er udenfor et stykke tid endnu, men Lasse Uth, der plages an ankelskade, forventer, at han er i stand til at spille førstkommende lørdag, hvor Uths tidligere klub Nordsjælland Håndbold, venter på udebane.

- Jeg var så uheldig at træde ned på en fod til træning, og derfor fik ledbåndene en ordentlig tur, men allerede mandag kunne jeg løbe forholdsvis ubesværet, fortæller han.

- Men det bliver nok et kapløb med tiden, men jeg er i hvert fald ret optimistisk omkring det. Jeg får en masse behandling, og det hjælper for hver dag.

Lørdagens kamp er uhyre vigtig for Ribe-Esbjerg HH i bestræbelserne på at løse billet til slutspillet, men den er også hamrende vigtig for Nordsjælland Håndbold, der flirter lige rigeligt med den direkte nedrykning til 1. division.

- Jeg håber da helt klart, at vi vinder på lørdag. Det vil være et stort skridt, men samtidig krydser jeg fingre for, at Nordsjælland overlever. De skal gerne have nogle sejre i de sidste kampe af grundspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce