Annonce
Sport

Ribe-Esbjerg henter BSV-målmand - flere stjerner på vej

Søren Rasmussen takker af i BSV og skifter til Ribe-Esbjerg. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix

Ribe-Esbjerg henter den tidligere landsholdsmålmand Søren Rasmussen i Bjerringbro/Silkeborg efter denne sæson. Vestjyderne vil også have landsholdsstreg Henrik Toft Hansen hjem fra Flensburg/Handewitt og har budt på Peter Balling fra TTH Holstebro.

STORSATSNING: Ribe-Esbjerg er klar til at sende et signal om, at klubben vil være en fast bestanddel af den absolutte top i dansk håndbold.

Vestjyderne har siden sidste sæsons DM-semifinaler forstærket sig med spillere som Tim Winkler, Miha Zvizej, Nikolaj Enderleit og den egyptiske landsholdsspiller, Yehia Elderaa, men klubben ønsker at forstærke sig yderligere. Og markant.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger er Ribe-Esbjerg klar til at hente spillere, der bør få konkurrenterne til at tage dem endog ganske alvorligt som en magtfaktor i dansk herrehåndbold og gøre dem til et hold, der vil være blandt de absolutte medaljefavoritter.

Stregspiller Henrik Toft Hansen, højreback Peter Balling og målmand Søren Rasmussen er tre prominente navne, der er blevet vendt i den vestjyske klubs ledelse.

BSV-målmand Søren Rasmussen skifter til vestjyderne efter denne sæson, men kontrakten er endnu ikke offentliggjort. Han skal danne et stærkt og rutineret målmandspar med Tim Winkler, der kom til klubben fra HC Midtjylland før denne sæson.

Optakt

Håndbold, herreligaen

Onsdag kl. 20.30: REHH-Århus

JV tipper: 28-25

TV: TV2 Sport

Toft i tænkeboks

Henrik Toft Hansen har kontraktudløb hos sin tyske klub Flensburg/Handewitt til sommer og har endnu ikke sin fremtid på plads, men ifølge JV's oplysninger er Ribe-Esbjerg-træner Jan Leslie særdeles interesseret i at hente landsholdsstregen til Esbjerg. Her spiller Tofts kone, Ulrika Toft Hansen, for Team Esbjergs kvinder. Parret har en søn sammen. Der skulle efter sigende allerede ligge et konkret tilbud om et skifte til Ribe-Esbjerg.

Desuden har de storsatsende vestjyder haft blikket rettet mod TTH Holstebros højreback, Peter Balling, men landsholdsspilleren skal trods et økonomisk lukrativt tilbud fra Ribe-Esbjerg med en månedsløn på 100.000 kroner have takket nej. Det har fået klubben til at kigge andre veje efter en topspiller til positionen.

Ribe-Esbjerg er i denne sæson i problemer på højre back, hvor talentfulde Nikolaj Enderleit aldrig er kommet i gang efter skiftet fra TM Tønder, fordi han blev ramt af en alvorlig hjernerystelse under sommerens U/21-VM. Samtidig sidder erfarne Morten Nyberg ude med dårlig ryg.

Bjerringbro/Silkeborg-målmand Søren Rasmussen, der kommer til Ribe-Esbjerg til sommer, har rundet 41 år, men ikke desto mindre har den tidligere Flensburg/Handewitt- og landsholdsmålmand været ligaens bedste hidtil i denne sæson.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Ribe-Esbjerg-sportschef Sune Agerschou.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce