Annonce
Ribe Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg slipper for mødet med langtidsskadet GOG-styrmand

En fingerskade har sat en midlertidig stopper for Morten Olsens gode sæson for GOG. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

HÅDBOLD: Landsholdsspilleren Morten Olsen kommer ikke til at volde Ribe-Esbjerg HH problemer, når det pressede vestjyske hold fredag aften spiller ude mod GOG.

Playmakeren, der har været eminent, siden han i sommer vendte tilbage til dansk håndbold, er opereret i en finger og kommer ikke til at spille håndbold i de kommende måneder.

- Lige nu er jeg bare rigtig ærgerlig over, at jeg ikke kan være med holdet på banen. Vi har haft en rigtig god sæsonstart, og vi havde set frem til et spændende efterår med kampe blandt andet i EHF European League, hvor jeg er sikker på, vi havde rigtig gode muligheder. Og det ville jeg gerne være med til. Det er det, jeg tænker på nu. Men nu skal jeg lige bruge lidt tid på at komme mig, og så håber jeg, at fingeren vokser godt sammen igen, siger Morten Olsen til GOG's hjemmeside.

GOG-træner Nicolej Krickau så sit hold spille en rigtig god kamp uden Morten Olsen i Aalborg i lørdags, hvor GOG fik det ene point.

- Det er selvfølgelig et stort slag for holdet. Men vi må spille med dem, vi nu engang har til rådighed. Det er selvfølgelig mest synd for Morten. Vi ønsker ham rigtig god bedring og håber han kommer godt ud på den anden side, siger Krickau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Trekantområdet

Falck fandt fire nye coronatilfælde: Efterskole har sendt alle 160 elever hjem

Annonce