Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg-topscorer: Det var en god kamp for selvtilliden

Nicolai Nygaard var svær at stoppe for SønderjyskE og Frederik Børm. Foto: André Thorup
Nicolai Nygaard glædede sig over, at Ribe-Esbjerg igen lukkede under 25 mål ind, da holdet vandt 30-24 over SønderjyskE.

REAKTIONER: En rigtig god kamp for selvtilliden. Særligt med hensyn til forsvaret.

Det mente Nicolai Nygaard, der med seks scoringer blev sit holds topscorer, da Ribe-Esbjerg slog SønderjyskE 30-24 på hjemmebane. Han glæder sig over klar defensiv fremgang trods afskeden med Jacob Heinl og fraværet af skadede Daniel Ingason.

- Vi har jo været uden Daniel (Ingason, red.), og Jacob er blevet pillet ud af systemet. Lige som hvis du piller en leder ud af en virksomhed, så går der et stykke tid, før afdelingen er oppe at køre igen, og det har vi skulle bruge noget tid på. Jeg synes, det her er en rigtig fin kamp for vores selvtillid og forsvaret specielt. Vi kender os selv på, at vi lukker under 25 mål ind. Sidste år havde vi også et rigtig fint forsvar, og inden Jacob tog af sted havde vi også et fint forsvar statistisk, og nu har vi set små glimt af, at vi godt kan uden dem, sagde Nicolai Nygaard.

Begge hold indledte med et 5-1-forsvar, og Ribe-Esbjerg løste det bedst og kom foran 5-1. Nygaard tilskrev det til dels, at vestjyderne har trænet mod 5-1 til træning i dagligdagen.

- Vi har været nødt til at lægge vores forsvar om, fordi Jacob er blevet lejet ud til Flensburg, så vi har trænet rigtig meget mod 5-1, så jeg føler, vi har en rigtig fin sikkerhed i det. Og vi lader os ikke slå ud af, at SønderjyskE skifter lidt mellem 5-1 i tre-fire forsvar og så går ned i 6-0, sagde han.

Med sejrene over Lemvig-Thyborøn og SønderjyskE rykker Ribe-Esbjerg forbi sønderjyderne og op på 17 point mod sønderjydernes 16.

- Det er rigtig fedt, at vi med så smal en trup, som vi har lige nu, kan gå ind og præstere så godt, som vi gør i så lange perioder, sagde Nicolai Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce