Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg-træner: Vi skal ikke måle os med SønderjyskE

Ribe-Esbjerg-træner Lars Walther mener, at SønderjyskE er favorit i mandagens kamp i Esbjerg. Foto: John Randeris
Trods hjemmesejren over Lemvig-Thyborøn og en plads i top otte mener Ribe-Esbjerg-træner Lars Walther ikke, at hans hold kan sammenligne sig med SønderjyskE lige nu.
Annonce

RIBE-ESBJERG: SønderjyskE er her og nu et stærkere håndboldhold end Ribe-Esbjerg.

Den melding kommer måske en anelse overraskende fra Ribe-Esbjerg-træner Lars Walther inden de to holds møde mandag aften.

- Det var rart efter kampen mod Lemvig at kigge på stillingen og konstatere, at vi er med i top otte, men selv om vi ligger tæt på SønderjyskE, er det ikke et hold, vi skal måle os med lige nu, siger Lars Walther.

Han peger på, at sønderjyderne lige nu har flere spillere på hylden at vælge mellem.

- De har en langt større bredde, end vi har. Hvis vi rammer 100 procent, har vi da en chance mod dem, men jeg vurderer det til 60-40 i deres favør, lyder det fra Ribe-Esbjerg-træneren.

Efter tre nederlag i træk på 27-30 mod Aalborg, Århus og Skanderborg, fik hans hold vendt modgangen med en sejr på 27-24 over Lemvig-Thyborøn.

- Det var ekstremt vigtigt at vinde, fordi vi med fire nederlag i træk havde været i krise, erkender træneren, som dog stadig mener, at der ikke skal meget til for at ryste holdet.

Det gav sig også udslag i anden halvdel af første halvleg mod Lemvig, der kom til pausen med en føring.

- Man kan godt mærke, at vi er nemme at slå ud i øjeblikket. Da vi får modgang i første halvleg, begynder vi at tænke for meget og spille sidelæns. Det er ikke selvfedme, det kender jeg mine spillere godt nok til at vide.

optakt

Håndbold, herreligaen

Mandag kl. 20.00: Ribe-Esbjerg - SønderjyskE

Ribe-Esbjerg: Daniel Ingason er skadet

SønderjyskE: Christian Jensen og Steffan Høi er skadede

TV: TV2 Sport

JV tipper: 27-27

Annonce

Nye forsvarsvarianter

Siden salget af Jacob Heinl har Ribe-Esbjerg-forsvaret skulle finde nye ben at stå på, og 5-1-forsvaret har indtil videre fungeret bedre end 6-0.

- 5-1 er det foretrukne lige nu, men vi må også erkende, at når vi giver chancer væk i den formation, er det nogle kæmpe chancer, der får forsvaret til at se dårligt ud, siger Lars Walther, der nok alligevel hælder mod den formation mod SønderjyskE.

- Det bliver sikkert også vores formation mod SønderjyskE, men vi arbejder også videre med vores 6-0 under træningen, og så har vi faktisk også brugt lidt tid på et 4-2-forsvar under træningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Tag hensyn til hinanden i trafikken

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Danmark

Udenlandske turister fravælger Danmark: Venstre opfordrer til at fjerne seksdages-regel omgående

Annonce