Annonce
Ribe Esbjerg HH

Ribe-Esbjergs træner: Det handler om at vise noget attitude

Kristian Kristensen har tidligere trænet kvinder med stor succes. Nu skal forsøge at få det bedste frem i mændene fra Ribe-Esbjerg HH. Foto: John Randeris
For første gang i denne sæson er der for alvor noget på spil for Ribe-Esbjerg HH, når der torsdag skal spilles pokalkamp ude mod HC Midtjylland fra 1. division. Cheftræner Kristian Kristensen føler sig nu rimelig tryg ved situationen.
Annonce

Attitude, mod og parathed.

Det skal meget gerne være det udtryk, som kommer til at karakterisere Ribe-Esbjerg HH i den kommende sæson.

I hvert fald hvis man spørger cheftræner Kristian Kristensen, og han er faktisk fint tilfreds med det udtryk, som hans hold har vist i de første fire uger af opstarten.

- Jeg føler mig faktisk ret tryg. Der er god udstråling, og der er også ved at blive opbygget ret fine relationer, siger han.


Selvfølgelig skal vi vinde og en runde videre i pokalen.

Kristian Kristensen, REHH-træner


Resultatmæssigt har det også været med pil opad med sejre i tre af de første fire træningskamp, hvor Ribe-Esbjerg HH har mødt andre ligahold.

Én ting er imidlertid træning, noget helt andet er en kamp, hvor der er noget på spil. Og det er der for første gang i sæson 2020-21 torsdag aften, når træner Kristensen & Co. spiller pokalkamp på udebane mod HC Midtjylland fra 1. division.

Optakt

Håndbold, pokalturneringen

Torsdag 19.30: HC Midtjylland - Ribe-Esbjerg HH

Truppen

Gunnar Steinn Jónsson er tvivlsom.

JV tipper: 25-31

Annonce

Kravet er en sejr

- Vi glæder os rigtig meget til den kamp. Vi har respekt for HC Midtjylland, som jeg har set tre gange her i opstarten. De spiller friskt til og kommer helt sikkert med i toppen af 1. division, men det er en opgave, som vi skal være i stand til at løse.

- Så jo, selvfølgelig skal vi vinde og en runde videre i pokalen, understreger Kristian Kristensen, der i opstarten også kan glæde sig over, at han indtil videre har været forskånet for skader.

Der er således kun tvivl om Gunnar Steinn Jónsson til torsdagens pokalkamp. Han har døjet med en lægskade og har desuden været syg. I den forbindelse er den islandske playmaker blevet testet for corona, og testen var negativ.

- Ellers er Daniel Ingason tilbage. Han er ikke på 100 procent endnu, men han er på vej, og så synes jeg, at Jonas Larholm (spillende assistenttræner, red.) allerede nu viser, at han bliver en god mand til at dirigere vores angrebsspil.

- Og så er der målmændene. De har altså været forrygende indtil videre. Jeg tror næsten, at Søren Ramussen (lige fyldt 44 år, red.) har fået sin anden ungdom. Noget tyder på det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce