Annonce
Ribe Esbjerg HH

Ribe-Esbjergs veteranmålmand: Det er sgu dejligt at stå med en sejr og to point

Ribe-Esbjerg vandt fredag en meget tæt kamp på udebane over Lemvig-Thyborøn og tjente sæsonens første to point. Nicolai Nygaard scorede to meget afgørende mål i de sidste minutter af kampen. Foto: Johan Gadegaard
Stor glæde i Ribe-Esbjerg-lejren efter sæsonens første sejr. Her er der reaktioner fra en ret tilfreds Søren Rasmussen og en super glad Mathias Jørgensen.
Annonce

JV I LEMVIG: - Det var bare en rigtig dejlig og meget vigtig sejr for os. Nu er vi da i gang.

Ribe-Esbjerg-målmand Søren Rasmussen sad med et stort smil på læben, da han lavede de obligatoriske strækøvelser inde på halvgulvet efter fredagens udesejr på 33-30 i Lemvig.

- Havde vi tabt, havde det ikke set godt ud for os. Det må vi erkende, så stemningen er rigtig god lige nu, men vi ved også allesammen godt, at der stadig er en masse at arbejde med.

- Men jeg må indrømme, at det virkelig lettede. Det er sgu dejligt at stå med en sejr og to point.

Det var en kamp, hvor der var spænding lige til det allersidste, men Ribe-Esbjerg var stærkest i den absolutte slutfase - og det var Mathias Jørgensen, der scorede kampens sidste mål, super godt tilfreds med.

- Glæden skulle bare ud, da den bold gik i kassen. Denne her sejr er en stor forløsning for os. Det hele ser nok lidt kaotisk ud til sidst, da Lemvig satser og går frem, men jeg synes, at vi var køligst.

- Det her giver selvtillid. Pointene var meget, meget vigtige, sagde Mathias Jørgensen.

Næste lørdag spiller Ribe-Esbjerg igen - og målmand Søren Rasmussen forventer, at det igen bliver et drama, når det gælder Mors-Thy på udebane.

- De er stærke på deres hjemmebane. Det ved vi. Der er ingen tvivl om, at vi skal kæmpe og spille mindst lige så godt næste for gang, hvis vi skal have point. Og det skal vi selvfølgelig.

Mathias Jørgensen tror på, at flere point venter på Ribe-Esbjerg i de kommende runder.

- Vi er selvfølgelig trætte af nederlaget til KIF Kolding i runde to. Derudover har vi så tabt til TTH Holstebro og Aalborg - og det vil mange hold gøre. Men nu er vi i gang, og denne her succesoplevelse skal vi bygge videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce