Annonce
Esbjerg

Ribe Filmklub viser filmen Onkel

Biografforeningen Dagmar og Ribe Bibliotek driver i fællesskab Ribe Filmklub. Filmene i Seniorbio vises i samarbejde med Ældresagen. PR-foto.
Annonce

Ribe: Filmen Onkel er på plakaten, når Ribe Filmklub tirsdag den 20. oktober kl. 15.30 blænder på for filmen i Seniorbio i fællessalen i Seminariehuset.

Onkel er en film, der beskriver hverdagslivets rutiner på en gård i Sønderjylland, hvor alle medvirkende er folk fra lokalområdet. Det lyder måske ikke ligefrem ophidsende. Ikke desto mindre blev den danske film Onkel en solid succes i landets biografer og høstede anerkendelse og ros hos anmelderne.

I filmen følger man Kris, en 27-årig kvinde, der lever som landmand på en mindre gård i Sønderjylland. Gården ejes af hendes onkel - en surrogatfar, der efter et alvorligt slagtilfælde nu er halvinvalideret og dybt afhængig af sin niece.

Deres rolige tilværelse er fyldt op af pligter og hverdagsrutiner, men er forankret i et nært og varmt bånd onkel og niece imellem. Det er derfor et svært dilemma, som Kris ender i, da hun en dag redder en kalv under fødslen og hendes interesse for dyrlægefaget atter dukker op til overfladen.

Situationen spidser til, da Kris begynder at hjælpe den lokale dyrlæge, Johannes, og samtidig får følelser for den unge mand Mike. For hvad skal man vælge, når man både ønsker at passe på sit kæreste familiemedlem og samtidig har drømme om en helt anden fremtid.

Der er gratis adgang til filmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce