Annonce
Esbjerg

Ribe Filmklub viser The Wife

Filmen The Wife byder på en af skuespillerinden Glenn Close's mest hyldede roller gennem en 35 år lang karriere. PR-foto
Annonce

Ribe: En selvglad forfatter og hans opofrende hustru tager til Sverige for at modtage Nobels Litteraturpris. En ære og begivenhed, der får store konsekvenser for dem begge skal det vise sig.

Det er afsættet for filmen "The Wife" som Ribe Filmklub viser som seniorbioforestilling den 17. december kl. 15.30 i Fællessalen, seminarieHuset i Ribe. Der er gratis adgang og alle er velkomne.

I filmen følger vi forfatteren Joe Castleman, der får tildelt Nobels Litteraturpris og skal til Stockholm for at modtage den. Han ledsages af konen Joan, som er en meget smuk og intelligent hustru. Hendes mand er en af de mænd, som tror de ejer hele verden, men som ikke kan tage vare på sig selv eller på andre. I 40 år har Joan nemlig tilsidesat egne ambitioner og drømme for at være den hustru, som den charmerende og kvindeglade Joe havde brug for. Men turen til Stockholm og de mange forberedelser op til ceremonien giver nu den loyale ægtefælle alvorligt stof til eftertanke.

Filmen byder på en af skuespillerinden Glenn Close's mest hyldede roller gennem en 35 år lang karriere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce