Annonce
Esbjerg

Ribe Frisørlaug tager skarp afstand fra sort klipning

Ribe Frisørlaug opfordrer til at lade saksen ligge. PR foto
Annonce

Ribe: Corona-krisen har i den grad også ramt frisørerne i Ribe, der nu opfordrer til, at man ikke bliver klippet sort på privatadresser.

- Der kommer en tid, hvor vi får brug for hinanden igen, så lad håret gro og gem pengene til din rigtige frisør i stedet, lyder opfordringen fra Ribe Frisørlaugs oldermand Hanne Grete Kargo i en pressemeddelelse.

- Medlemmerne af Ribe Frisørlaug anerkender naturligvis, at det vigtigste er, at vi begrænser og inddæmmer smitten, og det at få klippet eller farvet hår er noget sekundært lige nu. Vores organisation, DOFK, arbejder i øjeblikket i døgndrift for at skabe de mest optimale betingelser og hjælpepakker for branchen, så vi den vej rundt får noget kompensation af den ene eller anden slags. Der forhandles løbende mellem regeringen og oppositionen om hjælpepakkernes størrelse, så vi ved i realiteten ikke, hvor vi står lige nu. Men vi har også erfaret, at flere lader sig klippe af "sorte" frisører på privatadresser rundt om i hjemmene, det tager vi meget skarp afstand fra, udtaler oldermanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce