Annonce
Esbjerg

Ribe Fritidscenter etablerer støtte- og venneforening

Bestyrelsen og ledelsen bag Ribe Fritidscenter, Svømmebad og Danhostel Ribe ønsker at oprette en støtte- og venneforening. Første møde om initiativet er 17. marts. Arkivfoto: Ole Maass
17. marts inviterer Ribe Fritidscenter, Svømmebad og Ribehallen til møde om en ny Venne- og Støtteforening for Ribe Fritidscenter, der blandt andet får til formål at yde praktisk hjælp til arrangementer samt komme med nye idéer og indspark til kommende begivenheder i Ribe.

Ribe: En ny venne- og støtteforening for Ribe Fritidscenter og Svømmebad samt Ribehallen er på vej til at se dagens lys i Ribe, og første infomøde om det nye tiltag afholdes tirsdag 17. marts.

- I bestyrelsen og ledelsen for Ribe Fritidscenter, svømmebad og Danhostel Ribe er vi meget positive over for de tilkendegivelser, som vi allerede har fået fra flere sider om den nye forening, og vi håber, at mange vil møde op og komme med input til, hvad en kommende bestyrelse for foreningen kan kaste sig over, siger Fritidscentrets formand, Carsten Lund.

Han glæder sig over, at flere vil være med til at støtte op om det frivillige arbejde med at forbedre tilbud til glæde for den brede befolkning.

- Man kan roligt møde op, da det ikke er denne aften, at der skal sættes nogen i bestyrelsen for Venne- og Støtteforeningen. Der er allerede gode kandidater hertil, men også plads til flere, siger Carsten Lund.

Brug for hjælp

Venne- og Støtteforeningen har to formål. For det første er det at hjælpe til med praktisk hjælp ved arrangementer i Fritidscentret, svømmebadet eller Ribehallen som blandt andet koncerter, sports- eller børnearrangementer. Herudover kan foreningen også komme med forslag til nye arrangementer samt stå for tiltag, som skaber midler til at fremme nye investeringer.

- Det kunne for eksempel være indkøb af legeudstyr til det kommende udeareal ved Ribe Fritidscenter, eller det kan være at medvirke til at skaffe kapital til at få etableret hytter til overnatninger ved Ribe Fritidscenter, siger Carsten Lund, der også ser foreningen som et socialt mødested for frivillige.

Opstartsmødet finder sted 17. marts kl. 19, og efterfølges 23. marts kl. 19 af en stiftende generalforsamling for den nye forening.

- Ribe Fritidscenter, Svømmebadet og Ribehallen har brug for endnu flere til praktisk hjælp og nye ideer til tiltag. Det vil sammen med det store arbejde, der i dag udføres fra personalets side være med at videreudvikle vores samlede tilbud, siger centerleder Jørgen Jepsen og leder af Danhostel Ribe, Claus Pedersen.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Kæmpe skatte-rabat til Esbjergs ejendoms-matadorer: Politikere retter op på grim overraskelse ved ny lokalplan for midtbyen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Stor vognmand lander rekordregnskab på over 23 mio. kroner i kølvandet på politianmeldelse og sager om løndumping

Esbjerg For abonnenter

Vores madanmelder giver seks stjerner til klassisk badehotel: Maden er i top, betjeningen er i særklasse og indretningen er lige i øjet – det er rejsen værd

Billund For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Kolding

En læser undrer sig over de mange afspærringer under Tour de France: Kan ambulancer, brandbiler og politi overhovedet komme frem?

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv For abonnenter

Populær campingplads tjente millioner trods byggeprojekter: - Anne og Jonas har haft én uges ferie i fem år

Varde For abonnenter

Omstridt dyrepark kendt delvist skyldig i at overtræde lov om velfærd for dyr og i at ignorere myndighedernes krav om byggestop

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Haderslev/Tønder For abonnenter

Kørelærer snød køreskolen: Elever satte penge for køretimer direkte ind på lærerens eller hans kones konto

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Aabenraa For abonnenter

Steen fik den bedst tænkelige fødselsdagsgave: Efter tre års kamp med kommunen kan han nu få livet tilbage

Kultur For abonnenter

Duran Duran kæmpede forgæves mod festivalkulden: Simon Le Bon kunne tø sin stemme op men ikke publikum

Haderslev

Det kan blive svært at finde en seng i pinsen: Store begivenheder sætter pres på hotellerne

Annonce