Annonce
Esbjerg

Ribe Håndboldklub aflyser Elite Cup 2020

Ribe Håndboldklubs store ungdomsstævne, Elite Cup, er blevet aflyst i 2020 som følge af coronarestriktioner. Arkivfoto: Soffi Chanchira Larsen
På grund af myndighederens udmeldinger omkring corona har bestyrelsen bag Ribe Elite Cup valgt at aflyse det store håndboldstævne i 2020.
Annonce

Ribe: - Det er med stor ærgrelse, at vi i Ribe Elite Cups bestyrelse har besluttet at aflyse dette års stævne.

Sådan lyder det fra arrangørerne af det traditionsrige håndboldstævne i Ribe, efter man har følt sig nødsaget til at aflyse stævnet i 2020.

Beslutningen er taget, efter at bestyrelsen har studeret myndighedernes udmeldinger, deltaget i DHFs corona-webinar og talt med andre stævnearrangører. På et ekstraordinært bestyrelsesmøde er alt blevet drøftet grundigt igennem, og med den viden, bestyrelsen havde opnået troede man ikke længere på, at man kunne gennemføre et stævne, der lever op til det høje niveau, Ribe Håndboldklub gerne vil levere.

Bestyrelsen forklarer, at Ribe Elite Cup skal være i topklasse for spillere og ledere, både når det gælder kampe på et højt niveau og på det sociale plan, hvor holdene skal kunne være sammen på tværs af årgange og klubber. Samtidig skal Ribe Elite Cup naturligvis også være et sundhedsmæssigt sikkert stævne at deltage i, og klubben ønsker at følge alle de regler og anbefalinger, myndighederne melder ud.

Det mener man ikke man kan som situationen er lige nu.

Ribe Håndboldklub beklager meget over for alle, der allerede har tilmeldt hold til Ribe Elite Cup 2020, men man betaler holdgebyr/depositum tilbage hurtigst muligt og glæder sig til at byde spillere og klubber velkommen i 2021.

Ribe Elite Cup skulle have været afholdt fra fredag 4. til søndag 6. september 2020, men bliver nu istedet afholdt 27. - 29. august 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Trekantområdet

Indbrud udviklede sig til røveri: Beboer overraskede tyve på fersk gerning

Annonce