Annonce
Sport

Ribe HK slog topholdet

Ribe HK har vundet fire ud af sine første syv kampe, hvilket giver en sjetteplads med fire point op til gæsterne fra Højfyn Håndbold på førstepladsen. Arkivfoto: Lars Johansen.
Annonce

Ribe: Ført an af en stærk defensiv fældede Ribe HK topholdet fra Højfyn Håndbold og hentede to point med en sejr på 19-16.

Det var kattens jagt efter musen det meste af første halvleg, hvor ripenserne primært havde rollen som katten. Det ændrede sig i slutningen af første halvleg, hvor ripenserne udnyttede en overtalssituation til at skaffe sig føringen.

Tidligt i anden halvleg udbyggede ripenserne føringen til tre mål. Føringen nåede helt op på fem, inden gæsterne kom tilbage og næsten fik udlignet, men 17-16 var det tætteste, som topholdet kom på at tage sejren.

- Vi spillede en kanonkamp i forsvaret, hvilket gør, at vores målmænd også stod godt. Det er klart en sejr til vores målmænd og forsvar, siger Ribe-træner Henrik Iversen.

Ripenserne skal i kamp igen på søndag, hvor de på udebane møder bundholdet fra Haarby BK Håndbold.

Ribe HK - Højfyn Håndbold Damer 19-16 (10-8).

Håndbold, 3. division, damer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce