Annonce
Sport

Ribes oprykningshåb døde i topopgøret

Fraværet af Ribes skadede angrebsprofil, Thomas Clausen, kan mærkes i ripensernes offensiv, hvor RIbe-anførens kvaliteter har været manglet i de afgørende kampe. Arkivfoto: Lars Johansen.
Ribe Boldklub slår ikke sidste sæsons pointrekord på 28 point. Nederlaget til Aabenraa koster sandsynligvis også ripenserne chancen for oprykning til jyllandsserien.
Annonce

Ribe: Andenpladsen og muligheden for en playoffkamp om oprykning til jyllandsserien er så godt som væk for Ribe Boldklub ovenpå 2-0 nederlaget til de direkte konkurrenter om andenpladsen.

Med nederlaget har ripenserne fem point op til Aabenraa. Teoretisk kan ripenserne stadig nå det, idet der er to kampe tilbage. Udfordringen er blot, at Aabenraa kun skal bruge et point for at sikre andenpladsen.

Her øger kampprogrammet næppe ripensernes chancer. Ribe møder fredag rækkens nummer et, Horsens fS, på udebane. Her kan modstanderne med en sejr sikre oprykningen til jyllandsserien.

Taber ripenserne i Horsens, så ryger en potentiel playoffkamp runden efter, at ripenserne forpassede målsætningen om at slå sidste sæsons pointrekord på 28 point.

Annonce

Effektivitet til forskel

Bagud med to mål efter første halvleg, var det op til ripenserne at få fremtvunget de situationer, der kunne ændre på det i anden halvleg.

Gæsterne overlod initiativet til hjemmeholdet, der trods massiv boldbesiddelse kun fik skabt få chancer. Her var effektiviteten ikke lige så stor som hos gæsterne, så en potentiel reducering udeblev.

- Jeg synes, at Aabenraa var skarpere på den måde, som de ville spille på. Til gengæld synes jeg, at vi dominerede i anden halvleg, men manglede den sidste fod. Ellers synes jeg, at alle gav, hvad de havde. Jeg kan prise mig lykkelig ved, at vi ikke gav op og dør med støvlerne på, siger Ribe-træner Kristian Bendixen.

Ribe BK - Aabenraa BK 0-2 (0-2).

Fodbold, serie 1.

Mål: 0-1 Jacob Rahbaek Thomsen (12.), 0-2 Lars Poulsen (28.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce