Annonce
Haderslev

Ridder Lykke, hitmaskine og elektro-band indtager Kløften

Spleen United er gæst på årets Kløften. Arkivfoto: Jørgen Deuleran/Scanpix

HADERSLEV: Det bliver jubilarernes sommer, når Kløften Festivalen løber af stablen i juni. Dels har festivalen selv 40 års jubilæum, og nu er der tegnet kontrakt med to danske bands, der så dages lys samtidig med Haderslev-festivalen.

Malurt har meldt sin ankomst, og fredag den 26. juni spiller Rocazino så på festivalen. Gruppen, der i 1980'erne hittede med sange som "Ridder Lykke" og "Elsk mig i nat", har stadig Ulla Cold i den vokale front.

Annonce

Elektro-entusiaster

Også Alphabeat er med på Kløften i år. Bandet har netop udsendt sit første album i syv år. Det udkom i begyndelse af november og indeholder blandt andet nummeret "Shadows", der tegner til at blive et af årets radiohits.

Endelig kommer elektro-entusiasterne i Spleen United, der ligesom Alphabeat har taget en pause. Faktisk har man ikke hørt noget til Unspleed United siden 2013, og gruppen, der begyndte med en Depeche Mode-agtig lyd for siden at bevæge sig i retning af techno og house, stiller med den originale besætning fra 2005.

Alphabeat spiller fredag den 26. juni, mens Spleen United optræder lørdag den 27. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce