Annonce
SønderjyskE

Riddersholm: - Det er en af de præstationer, hvor jeg har siddet allermest roligt

Glen Riddersholm, SønderjyskE-cheftræner, var irriteret over, at Esbjerg fik lov til at score. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Der var stor glæde at spore hos Glen Riddersholm over, at hans hold går på landskampspause med to sejre på stribe. Men han var træt af, at EfB fik lov til at score.
Annonce

SønderjyskE: Glæden fyldte mest for Glen Riddersholm efter sejren over EfB, men SønderjyskE-træneren kunne godt pege på ting, han ikke var tilfreds med.

- Det er en god følelse, især når den kommer på baggrund af en god præstation. Finder man luppen frem, kan man altid finde nogle ting, vi skal gøre bedre. Jeg synes, vi skal lukke kampen til 3-0 og 4-0. Vi er det mest modige hold. Vi spiller offensivt. Det er også os, der forsøger med bolden ved jorden at brodere os gennem en stærk Esbjerg-defensiv. De spiller mange lange bolde og meget duelspil. Det kunne man være lidt bekymret for på forhånd med vores tekniske midtbane, men det håndterer vi rigtig flot. Det er en af de præstationer, hvor jeg har siddet allermest roligt i stolen, fordi vi er i kontrol, indtil vi laver et dumt straffespark, sagde han efter kampen.

- Generelt laver vi rigtig gode beslutninger, i defensiven er vi rigtigt solide, og vi er giftige.

Annonce

Unødvendigt mål

Glen Riddersholm vil trods to sejre på stribe ikke gå så langt som til at sige, at SønderjyskE er nået langt, siden han tog over i januar.

- Jeg siger ikke, vi er langt, for det er vi ikke, men vi er kommet et godt stykke. Der er stadig utroligt mange ting, vi kan forbedre, sagde han.

- Vi glæder os over sejren. To sejre i streg, det er mentalt et vigtigt statement i en tæt superliga, hvor der ikke er meget mod generelt i kampen. Det, synes jeg, vi vidste i dag. Det er dejligt, at initiativ og mod bliver belønnet.

Dog var han irriteret over, at EfB fik scoret til sidst, så SønderjyskE ikke holdt nullet.

- Det er noget af det, der pisser mig allermest af, for det er vigtigt at få clean sheets. Og det er helt unødvendigt, at de scorer, fordi vi i et par situationer ikke gør det nødvendige. Det irriterer mig, at Esbjerg skal gå fra banen med en følelse af, at de var tæt på, for de var ikke ret tæt på efter min vurdering, sagde Glen Riddersholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce