Annonce
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm:- Det handler ikke om skønhedspriser

Glen Riddersholm føler, at der stadig er pres på SønderjyskE, selvom afstanden til Lyngby nu er på syv point. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

JV i Lyngby: Alle, der så Lyngby-SønderjyskE onsdag aften, kunne se, hvem der var bedst kørende med bolden. Lyngby spillede hurtigt, pænt og flot, men det kunne Carit Falch og hans spillere ikke bruge til så meget i sidste ende, når SønderjyskE tog alle pointene.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm fokuserede efter kampen på sit holds udtryk og på resultatet, ikke på at holdet var i spillemæssige problemer.

- Vi viser et fantastisk udtryk. Det var en tiltrængt sejr. Vi bliver hjulpet godt på vej af udvisningen, sagde han.

Annonce

- Det handler ikke om skønhedspriser, men om at vinde. Man behøver ikke en lup for at se, at der er ting, som vi kan gøre bedre.

Stefan Gartenmann, der igen spillede en afgørende rolle i forsvaret, erkendte, at SønderjyskE ikke sprudlede.

- Det var jo ikke nogen flot præstation, sagde han.

Et lille skridt

Naturligvis glædede han sig dog over tre point, selvom han ikke betragtede aftenens resultat som et stort skridt væk fra bunden.

- Det var et lille skridt, for Lyngby skal nok få nogle point. Det handler ikke kun om at komme væk fra Lyngby, men om at få nogle andre ned, lød det fra Gartenmann.

Det lykkedes onsdag aften, hvor OB tabte til AaB. Det betyder, at SønderjyskE nu er nummer to i nedrykningsspillet, inden AC Horsens og Vejle mødes torsdag.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke kigger på tabellen. Nu har vi Vejle i en kamp, hvor vi føler, at vi står godt. Det er slet ikke slut, vurderede forsvarsprofilen.

Glen Riddersholm ville ikke fokusere på, at presset nu skulle være lettet fra SønderjyskE.

- Det her er en løftestang til at vinde de næste kampe. Der er stadig pres på os. Ingen kan sige sig fri for at være presset, når der er et hold som Lyngby med, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce