x
Annonce
SønderjyskE Fodbold

Hobro-træner: - Vi får svært ved hente SønderjyskE nu

Glen Riddersholm roste sin nye angribers spilintelligens efter sejren over Hobro. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
De to trænere, Glen Riddersholm og Peter Sørensen, var enige om, at SønderjyskE har sat Hobro af efter søndagens kamp. Riddersholm fremhævede efter sejren over Hobro holdets samlede præstation, men han havde ekstra ros til sin nye angriber.

SønderjyskE: Det så længe ud til, at SønderjyskE skulle holde nullet mod Hobro, men gæsterne udlignede på et straffespark i tillægstiden. Men det betød ikke, at der var skår i glæden hos cheftræner Glen Riddersholm efter kampen.

- Det er altid irriterende, når modstanderne får et dumt mål, men det fjerner ikke glæden ved, at vi vinder og får tre point. Drengene var trætte, det var ikke en let kamp, sagde han.

- Det var et godt skridt i den rigtige retning. Det var et vigtigt signal i forhold til Esbjerg, som måske lugtede noget (efter sejren over FCK, red.). Og vi får sat Hobro.

Den udlægning var Hobro-cheftræner Peter Sørensen enig i. Hans hold er nu otte point efter SønderjyskE.

- Vi får svært ved at hente SønderjyskE nu. Det er meget vanskeligt. Vi kunne have stræbt efter 11.-pladsen. Nu skal vi sørge for at holde Esbjerg under os.

Riddersholm var særligt tilfreds med sine spilleres mentale robusthed.

- Det, der står klarest, er, at mange af vores spillere mentalt bestod testen. Vi har før set, at det går galt, så det er vigtigt, at vi havde den robusthed og stabilitet, der skal til. Holdpræstationen var unik. Det er det, jeg allerhelst vil fremhæve. Vi arbejder stenhårdt og viser, at vi er klar til det her forår, konstaterede cheftræneren.

Han gav dog også udtryk for særlig tilfredshed med sin nye angriber, Anders K. Jacobsen.

- I AK har vi en spiller, der er god at linke op med. I efteråret havde vi en løbestærk angriber (Mart Lieder, red.), men som måske manglede lidt timing her og der. Jeg tror ikke, at AK løb offside i dag. Han er en meget spilintelligent angriber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Sydjylland

Kongehuset aflyser alle arrangementer i forbindelse med Genforeningen

Annonce