Annonce
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm inden finalen: - Vi har vist, at det er vores turnering

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm mener, at Randers FC er et mulehår foran SønderjyskE. Han bryder sig ikke om at tale om, hvor meget der er på spil i torsdagens pokalfinale.

Fodbold: Egentlig var det en del af den sønderjyske mentalitet, der skulle ændres under Glen Riddersholm. Underdog-mentaliteten.

Men man må konstatere, at SønderjyskE stadig har det ganske godt i rollen som underhund. Som det undertippede hold.

Derfor passer det garanteret også cheftræner Glen Riddersholm fint, at Randers har peget på sig selv som favorit i årets pokalfinale.

Annonce

- Er det SønderjyskE, vi skal møde? Så er vi nok små favoritter, sagde Randers-anfører Erik Marxen for en måned siden, da det stod klart, at SønderjyskE var randrusianernes finalemodstander.

Finaleoptakt

Fodbold

Sydbank Pokalen

Finale

Torsdag kl. 15.00

Randers FC-SønderjyskE

JV's bud på SønderjyskE's startopstilling:

Lawrence Thomas - Pierre Kanstrup, Stefan Gartenmann, Patrick Banggaard - Jeppe Simonsen, Mads Albæk, Victor Mpindi, Marc Dal Hende - Emil Holm, Anders K. Jacobsen, Haji Wright

Træningen i SønderjyskE var lukket tirsdag og onsdag

Randers spiller i lyseblåt i finalen, SønderjyskE spiller i sort. Der ventes cirka 8000 tilskuere til kampen. Modsat de tidligere runder i pokalturneringen spilles der i finalen med VAR.

JV tipper: 2-3 efter ordinær spilletid

- Jeg kan se, at Randers har påtaget sig favoritværdigheden både efter lodtrækningen og efter seneste superligakamp, siger Glen Riddersholm inden torsdagens finale.

- Og det anerkender og accepterer vi, de er i top seks. De er måske et mulehår foran os, det kan være, at procenterne er lidt i deres favør. Men vi har spillet to jævnbyrdige kampe i superligaen. Det er to hold, der står godt til hinanden.

Det er SønderjyskE, der har en pokal at forsvare, og Riddersholm mener, at holdet i den grad har vist sit værd i Sydbank Pokalen.

SønderjyskE fik fingre i pokalen sidste år. Som det syvende hold i dansk fodbolds historie kan SønderjyskE vinde pokalen for andet år i streg. Tidligere har AGF, FCK, Vejle, Lyngby, Randers Freja og FC Nordsjælland gjort det. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Vi har vist, at Sydbank Pokalen er vores turnering. Vi er et godt cup-hold. På dagen kan vi præstere det, der er nødvendigt. Det har vi vist siden sommeren 2019. Jeg er fuld af overbevisning om, at vi kan levere en fremragende præstation igen på dagen, som vi har gjort i den her pokalturnering to år i streg, siger han.

Den store sidegevinst

I årets finale er der ekstra meget på spil. Vinderen af torsdagens kamp er udover en pokal sikret 30-45 millioner kroner via et europæisk gruppespil - enten i Europa League eller i Europa Conference League. For Glen Riddersholm betyder det element ikke noget.

- Det er svært for mig at hoppe ind i hovedet på spillerne, men for mig personligt er det ikke noget, der fylder en procent. Det handler om for os at holde fokus på dagen og om at præstere en god holdindsats og en stærk taktisk præstation, siger han.

Han vil helst heller ikke tale ret meget om den ekstra gevinst, der venter i næste sæson.

- På den anden side af kampen er der en gulerod og nogle positive ting. Men det, at der står en titel på spil, er det, der motiverer mig allermest. Det andet er en sidegevinst, hvis vi kommer dertil. Jeg bryder mig ikke om at tale om det, for så er man for langt fremme i tanken. Det handler om at holde fødderne solidt plantet i jorden. Og om at holde fokus på hinanden, på os selv og på det, vi skal levere.

Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Michael Boris har brugt ni spillere til tre positioner: Har SønderjyskE-træneren fået lagt brikkerne i sit offensive puslespil?

Danmark

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Kolding For abonnenter

Bil bragede ind i Freddie og Marlenes hus: Nu risikerer de, at deres hus braser sammen

Sønderborg

Brandstifter dømt - løb efter vidner med kokkekniv

Nordtyskland

Derfor bliver forbundsdagen danskere, end du tror: SSW er nemlig ikke alene

Haderslev

Lyt med: It-svindlere rammer igen og igen det samme telefonnummer

Kolding For abonnenter

Hoveder af døde grislinger dratter ned fra luften: Landsbyborgere er dødtrætte af stor øko-svinefarm

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Islænding sparkede bolde i kassen, anfører efterlod et hullet forsvar, og SønderjyskE var ved at smide stor pokalføring

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

Se video med sygeplejerske Sara Zamzam: Derfor forlod vi arbejdet i dag

Sport

Chris Anker Sørensen bliver begravet i stilhed

Debat For abonnenter

Det mener JydskeVestkysten om det danske mindretals valgtriumf i Tyskland

Billund For abonnenter

Tesfaye mødte Osama, Bashir og Mahmoud: Sådan kom syriske flygtninge i arbejde på en virksomhed, hvor der er brug for dem

Danmark For abonnenter

Det danske mindretal er braget ind i det tyske parlament: Har fået 55.330 stemmer og overgået alle forventninger

Annonce