Annonce
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Der blev råbt igennem i kampen mod Viktoria Plzen. Der var også noget at råbe ad. Egne spillere og en dommer i gult. Foto: David W Cerny/Reuters/Ritzau Scanpix
SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm var ikke imponeret over dommernes præstation i kampen mod Viktoria Plzen. Han var heller ikke imponeret over de personlige fejl, hans egne spillere lavede.
Annonce

Fodbold: Glen Riddersholm var ærgerlig, da JydskeVestkysten talte med ham på en skrattende Facetime-forbindelse kort efter nederlaget til Viktoria Plzen.

De fleste fodboldtrænere er formentlig skuffede efter de fleste nederlag, men Glen Riddersholm havde særligt grund til at være skuffet, fordi SønderjyskE tabte en kamp, hvor muligheden for et andet udfald var til stede.

- Jeg deler den følelse, spillerne har. Vi er enormt skuffede, fordi vi gør mange ting rigtigt. Taktisk osv. Vi har jo fat i dem, og vi er tæt på at komme foran, sagde han.

Men ham med fløjten kom i vejen, mente Riddersholm.

- Skal man videre, skal man nok være heldig at ramme et højere niveau end den trio, der løb rundt i gult.


De små ting, der skal gå vores vej, hvis vi skal lave et stort resultat, var ikke med os. Vi er skuffede, men når vi får det på afstand, kan vi tage det som væsentlige lærepenge.

Cheftræner Glen Riddersholm


Dommeren kunne kritiseres for sine domme ved i hvert fald en håndfuld afgørende situationer.  Glen Riddersholm erkendte, at Viktoria Plzen var dygtig til at udnytte de marginaler, der tilfaldt dem.

- Vi er oppe mod uhyggelig kvalitet. De bruger de marginaler, de får. De udnytter den erfaring, de har, lød det.

Annonce

Ris til egne spillere

Riddersholm var tilfreds med, at hans hold kom til gode muligheder, men han savnede kvalitet.

- Vi har så mange åbne situationer, hvor vi er uskarpe på den afgørende pasning. Det er noget, vi skal have arbejdet videre med. Og det mål til 2-0. Dér kan vi kigge indad. Det er en situation, vi har kontrol over, og så pisser vi det væk.

I anden halvleg kom SønderjyskE bedst fra start, men uden at det kastede mål af sig. Riddersholm var glad for, at holdet ikke faldt sammen, som det skete i søndags mod Vejle.

- Vi kommer egentlig godt fra land i anden halvleg. Så er det klart, at det er tungt, de får sådan et offsidemål. Det er pisseirriterende. Men jeg må rose spillerne for, at de ikke falder sammen. De små ting, der skal gå vores vej, hvis vi skal lave et stort resultat, var ikke med os. Vi er skuffede, men når vi får det på afstand, kan vi tage det som væsentlige lærepenge, sagde Riddersholm, inden han sammen med spillerne satte sig ud i bussen for at køre i lufthavnen og vende hjem til Haderslev.

Den første, eneste og sidste retur fra en europæisk kamp i denne sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce