Annonce
SønderjyskE

Riddersholm om SønderjyskE's dårlige dødbolde: - Det er pinligt dårligt

Glen Riddersholm var tydeligt frustreret over sit holds manglende kvalitet i afgørende situationer. Foto: Ernst van Norde/Scanpix
Glen Riddersholm var tydeligt frustreret efter nederlaget til AC Horsens. Han er træt af, at SønderjyskE endnu en gang lukkede mål ind på dødbolde. Sportschef Hans Jørgen Haysen er ikke tilfreds med efterårets pointhøst.
Annonce

SønderjyskE: Da AC Horsens havde haft to hjørnespark, havde de begge resulteret i mål.

De to Horsens-scoringer er to scoringer i en tendens, som SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm er træt af.

- Det er helt surrealistisk, at vi i 20 kampe har indkasseret 17 mål på standardsituationer. Jeg tror, det var det, jeg kom frem til. Det er pinligt dårligt, siger han.

- Det er en tendens. Nu har vi en lang opstart til foråret, og der skal vi have kigget på det.

SønderjyskE-træneren var endnu en gang frustreret over sine spilleres manglende dominans og kvalitet i de afgørende situationer.

- Jeg er efterhånden træt af at gentage mig selv. Vi kan ikke lægge skjul på, at hvis man kigger på de ting, man kan forberede på forhånd, så spiller vi på mange måder en fornuftig udekamp, siger Riddersholm.

- Vi holder Horsens nede på tre hjørnespark, og det kan du ikke gøre meget bedre her, hvor Horsens er ubesejret i nu seks kampe. Vi har ti hjørnespark. Det falder igen tilbage på vores manglende kvalitet, kynisme og effektivitet i begge felter. Vi må erkende, at det har vi ikke. De fejl, vi begår, det er fejl, vi bliver ved med at begå.

Annonce

Dårlige beslutninger

Glen Riddersholm kritiserede sine spiller for ikke at cleare boldene ordentligt mod Horsens.

- Ingen vil tro mig, hvis jeg siger, at vi har trænet clearinger i den her uge. Det er på et uhørt lavt niveau. Vi er bare ikke dygtige nok mentalt til at gøre tingene færdigt. Det skaber rum til refleksion. Både hos mig og spillerne, siger han.

Cheftrænerne savner bedre beslutninger hos sine spillere.

- Der er også ting, du ikke kan blive ved med at rende og træne på træningsbanen, som er så åbenlyse. Et godt eksempel på mangel på sund fornuft er, da vi med halvandet minut igen spiller et kort hjørnespark, når vi lige har sendt målmanden frem.

Annonce

Ingen frelsende engel

SønderjyskE har for efteråret et pointsnit på 1,1, og det er sportschef Hans Jørgen Haysen ikke tilfreds med.

- Selvfølgelig er vi ikke det. Vi har et forår foran os, hvor vi i den grad skal arbejde sammen og sørge for, at SønderjyskE har et superligahold efter sommeren 2020, siger han.

Han forudser, at det kommende transfervindue ikke bliver voldsomt for SønderjyskE's vedkommende, fordi der blev lavet investeringer i sommer.

- Generelt set har vi opgraderet på lønbudget og trænersetup. Derfor kommer jeg til at sige til spillerne senere, at det er os, der er her nu, der skal klare det her. Der kommer ikke en engel udefra og vender det her. Det bliver alle mand, der skal arbejde og kigge sig selv i spejlet, siger Hans Jørgen Haysen.

Investeringerne i spillertruppen har hidtil rakt til en 11.-plads. Hvad tænker du om det?

- Det er jeg selvfølgelig lidt ærgerlig over.

Er du tilfreds med din træners beslutninger i efteråret?

- Ja, stort set hele vejen igennem. Det vigtigste for mig er, at jeg har en træner, der arbejder sindssygt hårdt hver dag, som er sindssygt dedikeret og ærgerrig og vil lykkes med SønderjyskE. Jeg skal gøre op, om jeg synes, at han og staben arbejder, som jeg synes, de skal arbejde, og det gør de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce