Annonce
SønderjyskE

Riddersholm så kontrol og dårlige beslutninger fra sit hold

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm så sit hold være i fuld kontrol defensivt i kampen mod Hobro. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
SønderjyskE var i defensiv kontrol, men kontrollerede ikke kampen godt nok offensivt. Sådan vurderede SønderjyskE-træner Glen Riddersholm kampen mod Hobro.

SønderjyskE: Glen Riddersholm var efter kampen mod Hobro tilfreds med defensiven, mens han savnede offensiv kvalitet fra sit hold.

- Vi kommer til et svært sted, hvor ikke mange er lykkedes med at få tre point. Vi er i fuld kontrol hele kampen. Defensiv kontrol. Vi holder dem fra chancer. De har skud fra vinkler, hvor vi er i kontrol. Men der er elementer med bolden, som vi skal gøre bedre, sagde han efter kampen.

- Vi har masser af tilløb, men vi mangler den sidste kvalitet. Vi spillere mere levende og dynamisk. Når vi kommer op til målet, mangler vi at træffe den rigtige beslutning, og det er jo fodbold. Det er svært, når man møder en organiseret modstander. Vi har forbedret os, og det er vigtigt, at vi gør det fra kamp til kamp, mente SønderjyskE-træneren.

Annonce

For hektiske

Mens Glen Riddersholm så sit hold være i kontrol defensivt, savnede han mere koldblodighed offensivt.

- Vi er for hektiske. De står bare i deres blok, og det er vi for dumme til at udnytte. Vi forcerer tingene i stedet for at lokke dem lidt frem. Vi læser ikke spillet godt nok, sagde han.

Mads Albæk spillede i en mere fremskudt rolle end hidtil i sæsonen, og herfra observerede han, hvad SønderjyskE mangler.

- Vi mangler stadig lidt i vores boldomgang. Jeg var flyttet længere frem på banen, og specielt derfra kan man se, at vi mangler lidt i nogle beslutninger her og der, som kan straffe dem. Der er stadig lidt at arbejde med, sagde han.

Gør I nok og kan I nok offensivt?

- Nej. Pladsen er der, og mulighederne er der, men vi tager den dårlige løsning. Ham, der har bolden, skal tage en bedre beslutning. Han skal gøre nogle ting bedre. Vi er på rette vej, men vi mangler den sejr. Den kunne jeg have hjulpet med, og det er jeg ked af, at jeg ikke gjorde, sagde Mads Albæk, som brændte et straffespark i overtiden.

- Det er en forfærdelig følelse at stå med lige efter kampen, når man gerne vil hjælpe holdet. For mig er det rigtig irriterende. Jeg er ked af det på holdets vegne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

IS-medlem er inderligt uvelkommen

Et tidligere medlem af Islamisk Stat ankom mandag til Danmark, og blev straks anholdt. Manden har siddet fængslet i Tyrkiet, men blev sendt til Danmark på begæring af de danske myndigheder. Formentlig skal man være jurist for at forstå, hvorfor Danmark har bedt om at få den pågældende udleveret. Han er inderligt uvelkommen. Manden er den 28-årige Ahmad el-Haj. Han er af palæstinensisk oprindelse, men ærgerligt nok udelukkende dansk statsborger. Passet kan han derfor ikke miste. Trods det danske pas er det naturligvis grotesk at påstå, manden er vendt hjem. Danmark er ikke et hjem for mennesker, der har vendt os ryggen og direkte kæmpet mod landets interesser. Justitsminister Nick Hækkerup er blevet kritiseret for at lægge pres på domstolene i sagen om den den udleverede. Ministeren har nemlig sagt, at manden forhåbentlig bliver dømt for de forbrydelser, han har begået. Kritikken kommer fra De Radikale og Enhedslisten. Strengt taget har de ret i, at det ikke er en ministers, men domstolenes opgave at vurdere, om en sigtet er forbryder eller ej. Men ikke desto mindre er Nick Hækkerups spontane reaktion absolut forståeligt. Så skulle en domstol kende den pågældende skyldig, sker det forhåbentlig efter straffelovens paragraf 114. Den såkaldte terrorparagraf åbner nemlig mulighed for fængsel på livstid. Sanktionen er aldeles passende, hvis den 28-årige skulle vise sig at have deltaget i Islamisk Stats uhyrlige forbrydelser. Måtte han i givet fald aldrig komme på fri fod eller i hvert fald sidde i fængsel, til han er en meget gammel mand ligesom den firedobbelte politimorder Palle Sørensen. Han tilbragte 33 år bag tremmer. Ahmad el-Haj blev ifølge flere medier hårdt såret under et bombeangreb og sidder i kørestol. Han har fortalt Weekendavisen, at han inderligt fortryder sine handlinger. I betragtning af de konsekvenser hans indsats for Islamisk Stat har haft for ham selv, er det såmænd ganske muligt. Nogen formildende omstændighed er det imidlertid ikke.

Annonce