Annonce
Sport

Riddersholm så positive takter i Randers-testkamp

Glen Riddersholm fik 1-1 i sin anden træningskamp som træner for SønderjyskE. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm var efter 1-1-testkampen mod Randers godt tilfreds med, hvad han havde set. Den knapt så gode 1. halvleg var han ret rolig omkring.

Reaktion: SønderjyskE fik 1-1 i lørdagens træningskamp mod Randers FC, efter en kamp hvor holdene sad på hver sin halvleg, og det var derfor en fortjent pointdeling.

For Glen Riddersholm var resultatet dog underordnet, da han skulle gøre status efter kampen.

- Jeg synes, at i forhold til de faser, som vi har nået at arbejde med, er der rigtig mange positive ting at tage med. Der er altid ting, du kan gøre bedre, det er klart, men jeg vil også gerne have retten til at holde fokus på de positive ting, fordi det er en masse nye ideer og tanker, som jeg har forsøgt at implementere på kort tid, sagde han efter kampen.

Selvom spillet i 1. halvleg hakkede noget, fik Glen Riddersholm stadig nogle positive indtryk ud af det.

- Når vi lykkedes i 1. halvleg specielt indtil 1-0-scoringen, så jeg igen i dag, at vi er i de positioner, som vi skal være både offensivt og defensivt. Jeg kan også se, at spillerne har mange af de kvaliteter, der skal til for, at vi kan løfte os mod et endnu højere niveau, end vi har vist indtil nu.

I kampen blev det også tydeligt, at SønderjyskE gerne vil spille bolden ud fra målmanden med korte afleveringer til forsvarerne og så spille den op derfra. I 1. halvleg fungerede det ikke ret godt, men i 2. halvleg så man, at der var noget at arbejde videre med.

- Vi kommer til at skal spille den ud, og i 2. halvleg spillede vi den også ud, men der gik det hurtigere. Igangsætningerne var hurtigere, og så kom der flow, og så kom vi lynhurtigt ud af det pres, som Randers forsøgte med. I 1. halvleg var vi for langsomme. Boldene bliver ikke spillet hurtigt nok, der er ikke nok bevægelse, og det gør, at vi ender med kun at spille tilbage til målmanden, sagde Glen Riddersholm.

SønderjyskE spiller næste træningskamp på torsdag den 24. mod Silkeborg, inden holdet lørdag rejser til Tyrkiet på træningslejr.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce