Annonce
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Vi ser langsomme ud

Glen Riddersholm så et FCK-hold, der godt kunne rystes, sagde han efter kampen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
SønderjyskE-træner Glen Riddersholm ærgrede sig over, at der var så meget at indhente efter en dårlig første halvleg i kampen mod FCK. SønderjyskE endte med at tabe 1-3.
Annonce

Fodbold: Det kunne have været værre. Men ved pausen var FCK trods alt kun foran med to mål. SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm var ikke tilfreds med, hvordan hans hold havde gjort det indtil da.

- Vi kommer skidt i gang. Det får den konsekvens, at vi kommer til at jagte. Det er en utilfredsstillende første halvleg, sagde han efter kampen.

- Vi får en dårlig indledning, hvor vi er for passive. Det bliver for meget på deres præmisser. Vi kommer til at se langsomme ud i tanke og handling.

- Men vi kreerer nogle muligheder og får nogle afslutninger fra gode positioner. Vi gør alt, hvad vi kan, for at komme tilbage i anden halvleg.

Annonce

VAR igen

I anden halvleg fik SønderjyskE egentlig tildelt et straffespark, men den kendelse blev omstødt i VAR-vognen.

- Så havner vi endnu en gang i det VAR-halløj. Det er ærgerligt, at det tager fem minutter at vurdere en VAR-kendelse, for hvis det tager fem minutter, så er den ikke "clear and obvious", sagde Riddersholm med henvisning til, at VAR-holdet brugte temmelig lang tid på at nå frem til den konklusion, at Haji Wright var offside.

Kendelsen i sig selv er én ting, noget andet er tiden. Spillerne måtte lunte rundt for at holde sig varme, og Riddersholm mener, at det var en ulempe for hans hold, at det tog så lang tid. Det skete i en periode, hvor SønderjyskE lagde pres på FCK.

- Det bryder rytmen, og det er ikke i vores favør.

SønderjyskE-træneren mente dog, at der var ting, hans hold kunne tage med fra kampen.

- Der er nogle ting, som vi kan arbejde med. Vi kan godt lægge tryk på dem. Der skal ikke så meget til, og det viser vi også i anden halvleg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce