Annonce
SønderjyskE

Riddersholm: - Vi spiller langt under superliganiveau

Glen Riddersholm så sit hold præstere langt under et acceptabelt niveau mod AGF. Der er noget at arbejde med i den forestående landskampspause. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Første halvleg i nederlaget til AGF var et lavpunkt i sæsonen. Det mener SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm.
Annonce

SønderjyskE: Denne søndag brugte Glen Riddersholm ikke tid og kræfter på at pege på nuancer og formildende omstændigheder. Han havde netop set sit hold tabe 4-2 til AGF, og det nederlag kunne have været langt større. Glen Riddersholm erkendte blankt, at SønderjyskE's præstation ganske enkelt havde været under lavmålet. Særligt forsvarsspillet, som SønderjyskE ellers har trænet på hele ugen, blev kritiseret.

- Første halvleg er som kollektiv præstation et lavpunkt i sæsonen. Man kunne næsten beskylde os for at være løgnere, hvis jeg sagde, at vi kun har tænkt forsvarsspil i ugen, sagde han efter kampen.

- Man skulle tro, at vi har trænet ballet. Sådan en præstation må vi ikke lave. Det er en præstation, vi ikke kan være bekendt.

Annonce

Ingen chance for point

Glen Riddersholm så lyspunkter i sit holds anden halvleg, hvor SønderjyskE reducerede til 2-1 og 3-2. Men forsvaret svigtede.

- Vi skaber håb og trykker på, men den måde, vi forsvarer på, er miserabel. Vi kan ikke finde noget i dag, der antyder, at vi skulle have point, sagde han.

SønderjyskE havde forventet, at AGF ville komme ud i et pres, men alligevel blæste AGF sin modstander bagover.

- Vi taber duellerne og vi kommer for sent i andenboldene. Vi virker til at blive overrasket, selvom vi regnede med, at det ville blive hektisk i det første kvarter, sagde cheftræneren.

- I dag spiller vi langt under superliganiveau.

Annonce

Flovt

Stefan Gartenmann har de seneste kampe spillet venstre back, men mod AGF vendte han tilbage til midterforsvaret, fordi Patrick Banggaard havde karantæne. Gartenmann var ikke stolt af sin og holdets præstation i Aarhus.

- Det er lidt flovt. I nogle af vores andre kampe har vi haft nogle dårlige perioder, men i dag leverer vi bare 90 minutter, der er under al kritik. Det kan man ikke vinde fodboldkampe med. Vi er langt bedre, end det vi viste i dag, sagde forsvarsspilleren.

- Jeg vil ikke sige, at vi blev kyst, men vi er aldrig rigtig på noget tidspunkt ovenpå. Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Vi manglede gnist og lyst til at forsvare vores eget mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce