Annonce
Varde

Ridecenter udvider ferieoplevelsen og ansætter fysioterapeut

Frands Kristensen fortsætter med at udvikle Nymindegab Ridecenter, som nu også har ansat fysioterapeut Susanne Dige fra Varde. Arkivfoto: Henrik Reintoft
I den fortsatte udvikling af Nymindegab Ridecenter har Frands Kristensen ansat fysioterapeut Susanne Dige fra Varde.

Nymindegab/Varde: Hvis uheldet skulle være ude efter en rask ridetur i klitterne og langs stranden, så har Nymindegab Ridecenter også en kur for det.

Indehaver Frands Kristensen har netop ansat fysioterapeut Susanne Dige fra Varde. Selve klinikken hedder New Mind Fysioterapi og er naturligvis for alle. Men den grundlæggende idé er at løfte og udvikle Nymindegab Ridecenter, der udover fem hytter nu også investeret i en wellnessafdeling med jacuzzi og sauna.

- Jeg har kendt Susanne i mange år. Hun har hjulpet til i weekenderne, fortæller Frands Kristensen.

Annonce

Et naturligt skridt

For ham er det et naturligt skridt, da efterspørgslen på personlig velvære er øget. Det er i dag en langt mere naturlig del af ferie. Frands Kristensen har så stor succes med sine fem hytter, at der nu derfor er et godt fundament for at tilbyde gæsterne at komme af med de små skavanker, når de alligevel er på rideferie. Vel om mærke af en professionel, der kan langt mere end give massage.

- Det er gået rigtig godt. Alt var booket i juni og jul. Det har givet en betydelig meropsætning, fortæller Frands Kristensen.

Han har selv 80 islænderheste til udlejning. Men muligheden for overnatning til både hest og ejer har betydet, at cirka halvdelen selv har hest med.

Og ret så væsentligt er Nymindegab Ridecenter med de nye tiltag lykkedes med at få langt flere gæster uden for højsæsonen. En fysioterapeut skal være med til skubbe på den udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce