Annonce
Varde

Ridecenter udvider ferieoplevelsen og ansætter fysioterapeut

Frands Kristensen fortsætter med at udvikle Nymindegab Ridecenter, som nu også har ansat fysioterapeut Susanne Dige fra Varde. Arkivfoto: Henrik Reintoft
I den fortsatte udvikling af Nymindegab Ridecenter har Frands Kristensen ansat fysioterapeut Susanne Dige fra Varde.

Nymindegab/Varde: Hvis uheldet skulle være ude efter en rask ridetur i klitterne og langs stranden, så har Nymindegab Ridecenter også en kur for det.

Indehaver Frands Kristensen har netop ansat fysioterapeut Susanne Dige fra Varde. Selve klinikken hedder New Mind Fysioterapi og er naturligvis for alle. Men den grundlæggende idé er at løfte og udvikle Nymindegab Ridecenter, der udover fem hytter nu også investeret i en wellnessafdeling med jacuzzi og sauna.

- Jeg har kendt Susanne i mange år. Hun har hjulpet til i weekenderne, fortæller Frands Kristensen.

Annonce

Et naturligt skridt

For ham er det et naturligt skridt, da efterspørgslen på personlig velvære er øget. Det er i dag en langt mere naturlig del af ferie. Frands Kristensen har så stor succes med sine fem hytter, at der nu derfor er et godt fundament for at tilbyde gæsterne at komme af med de små skavanker, når de alligevel er på rideferie. Vel om mærke af en professionel, der kan langt mere end give massage.

- Det er gået rigtig godt. Alt var booket i juni og jul. Det har givet en betydelig meropsætning, fortæller Frands Kristensen.

Han har selv 80 islænderheste til udlejning. Men muligheden for overnatning til både hest og ejer har betydet, at cirka halvdelen selv har hest med.

Og ret så væsentligt er Nymindegab Ridecenter med de nye tiltag lykkedes med at få langt flere gæster uden for højsæsonen. En fysioterapeut skal være med til skubbe på den udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Sport

Live: Wozniacki skal på banen i karrierens sidste turnering - følg med her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];