Annonce
Haderslev

Rideudstyrsbutik flytter ind i Dokken: Har brug for mere plads

Når A & A Rideudstyr genåbner mandag den 27. juli - så er det i nye lokaler i Dokken. Indehaverne, Pernille Andersen og Melanie Sundahl Andersen, holder en indvielse af de nye lokaler fredag den 31. juli. Foto: Stine Hygum
A & A Rideudstyr, der åbnede på Jomfrustien på Jomfrustien i januar, flytter ind i Dokken for at få mere plads. Kunderne har taget rigtig godt imod den nye butik, der får seks gange så meget plads.
Annonce

Haderslev: Det er kun et halvt års tid siden, at A & A Rideudstyr slog dørene op på Jomfrustien 6. Ideen med at lave en butik med rideudstyr i Haderslev, har allerede nu vist sig at være så god en idé, at indehaverne Pernille Andersen og Melanie Sundahl Andersen  har valgt at flytte deres butik i nye og større lokaler.

Fra Mandag den 27. juli har A & A Rideudstyr til huse i Dokken på Chr. X's Vej.

- Vi er gået fra at have 50 kvadratmeter til 300, siger Pernille Andersen, mens hun sammen med Melanie Sundahl Andersen er i fuld gang med at indrette den nye butik og gøre den klar til mandag, hvor butikken åbner.

Annonce

Fysisk succes

A & A Rideudstyr har siden åbningen i januar været både en webshop og en fysisk butik - og sådan fortsætter det også fra den nye adresse.

Det er særligt en overvældende succes med den fysiske butik, der er årsagen til, at de to indehavere har valgt at flytte.

Før var der kun 50 kvadratmeter butik. Nu er A & A Rideudstyr oppe på 300 kvadratmeter, hvilket også betyder, at de kan vise flere brands og mere udstyr frem i deres fysiske butik. A & A Rideudstyr findes fortsat også på nettet. Foto: Stine Hygum

- Det er gået rigtig godt med at åbne butikken. Butikken har trukket flere kunder end vi havde forventet, siger Melanie Sunddahl Andersen.

Placeringen i Dokken, som er let at komme til - både fra Haderslev, men også fra motorvejen er heller ikke tilfældig:

- Vi har parkeringspladser lige ved døren - og man kan også parkere, når man kommer med en hestetrailer. Så det er nemt - også hvis man lige mangler et eller andet på vej til et stævne, siger Pernille Andersen, der oplever, at mange af kunderne ønsker selv at komme i butikken og hente det, som de lige står og mangler.

Annonce

Plads til alle

Med flytningen til Dokken er der skruet lidt ekstra op for indretningen af selve butikken

- Det må gerne være en butik, som man snakker om. Det må gerne være være en oplevelse, at komme her. Vi hare gjort rigtig meget for at gøre det til en indbydende butik, siger Pernille Andersen.

Der er også lidt til de helt små hestefans i den nye butik. Foto: Stine Hygum

Med 250 ekstra kvadratmeter, så er der også plads til et større udvalg:

- Vi har fået flere brands ind til åbningen og der kommer flere i løbet af efteråret, siger Pernille Andersen, der endnu ikke ønsker at afsløre lige præcis, hvad det er for nogle brands, som de også skal til at forhandle.

En ting er dog sikkert:

- Der er noget i alle prisniveauer. Der er udvalg til bredden her, siger Pernille Andersen.

I den nye butik har Pernille Andersen og Melanie Sundahl Andersen endnu bedre mulighed for at vise rideudstyret frem. Foto: Stine Hygum

Med flytningen kommer den fysiske butik også til at udvide åbningstiderne. Fra 1. august vil åbningstiderne blive udvidet - og til oktober bliver åbningstiderne endnu engang udvidet, så de kommer til at ligne almindelige butiks åbningstider.

- Vi håber, at vi kommer til at kunne ansætte en eller to i løbet af efteråret eller vinteren, siger Melanie Sundahl Andersen.

Annonce

Endnu en åbningsfest

De nye lokaler, hvor der også er blevet plads til en sofa, hvor man(d) kan sidde og slappe af med en kop kaffe, fejres med en re-opening fredag den 31. juli fra 15-19.

- Vi laver lidt konkurrencer, har goodiebags og så smider vi nogle pølser på grillen, siger Melanie Sundahl Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Busser kører i byrådet

Annonce