Annonce
Kolding

Rie Brødsgaard inviterer på bobler og påskeudstilling

Rie Brødsgaards mand, Preben, har bygget det lyse atelier, så hun kan udleve drømmen om at leve af sin kunst. Atelieret er bygget i den gamle carport, og i midten af rummet er der lavet ovenlys, så Rie har masser af lys, når hun arbejder med sine værker. PR foto
Annonce

Harte: For kunstner Rie Brødsgaard har kunsten i år været en del af hverdagen i 20 år. Det fejrer hun ved at invitere koldingenserne indenfor til åbne atelierdøre og lidt godt til ganen fem dage i påsken.

Gennem årene har 56-årige Rie Brødsgaard både arbejdet med stofbilleder syet på maskine, akrylmalerier og mixed media collager. Ud over tiden som udøvende kunstner har hun undervist og holdt workshops i kunst med mange lag i sit atelier. I dag arbejder hun primært med moderne kunst, malerier, collage og kunsttryk.

Hjemmet bruger hun som galleri, og i påsken åbner hun det og atelieret for besøgende. Ries kunstgalleri har åbent i weekenden 4. og 5. april, onsdag 8. april samt lørdag og søndag 11. og 12. april – alle dage kl. 10-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce