Annonce
Sønderborg

Rift om investeringsejendomme i Sønderborg

Erhvervsmægler René Damkjær. PR foto
Annonce

Sønderborg: Mens den store aktivitet på investeringsmarkedet i de store byer ser ud til at have fundet et roligere leje, går det fortsat støt fremad i Sønderborg. Det skyldes, at priserne stadig er lavere - og afkastene derfor højere, fortæller René Damkjær, der er medindehaver af Nordicals i Sønderborg.

- Vi har ikke set toppen af markedet endnu, og appetitten på ejendomme i Sønderborg er stadig stor. Det er særligt boligudlejningsejendomme og projektejendomme, der er i høj kurs blandt investorerne, forklarer han i en pressemeddelelse.

Det er særlig de klassiske rødstensejendomme med 3-6 lejemål og pudsede ejendomme i centrum, der er efterspurgt blandt de mindre investorer, men der er købere til alle attraktive boligejendomme i centrum og tæt ved Alssund.

Mens boligudlejningsejendomme går som varmt brød, er markedet mere tilbageholdende, når det kommer til erhverv. Dels er butikslokaler og gågadebygninger ramt af den krise, webshops har skabt i detailhandlen, og dels er den større usikkerhed, der er forbundet med erhverv, sværere at leve med for mindre investorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce