Annonce
Tønder

Rift om taburetterne i erhvervsrådets bestyrelse

Direktør Bo Kjelkvist, Tønder, blev i forlængelse af årets generalforsamling genvalgt som formand for Tønder Erhvervsråd. Privatfoto
Annonce

TØNDER:  Der er stor interesse for at være med i bestyrelsen af Tønder Erhvervsråd. Det viste sig under årets generalforsamling, hvor der var seks bejlere til fire pladser.

Nyvalgt til bestyrelsen blev direktør fir Sparekassen Bredebro, Keld Riddersholm Nielsen, og gårdejer Erling Christensen, Besøgslandbrug Søndergården, Visby. Betina Becker Madsen, Advodan, og gymnasierektor Anna Amby Frejbæk, Tønder, blev genvalgt.

På et konstituerende møde i kølvandet på generalforsamlingen blev erhvervsrådets formandskab, Bo Kjelkvist, Tønder, og Jens Sandahl Sørensen, Tønder, genvalgt som henholdsvis formand og næstformand.

Annonce

God sammensætning

- Jeg synes, at vi har en stærk bestyrelse med en rigtig god sammensætning. Det er et sundhedstegn med et kampvalg, og et signal om, at vi som bestyrelse og erhvervsråd bevæger os i den rigtige retning. Fælles mål er afgørende for fælles succes, og det er med det som løftestang, at vi inden længe tager hul på en spændende strategiproces, siger Bo Kjelkvist, i forlængelse af generalforsamlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce