Annonce
Aabenraa

Rikke hepper på lillesøster Louise

Storesøster Rikke Jacobsen (til venstre) er lidt misundelig over, at lillesøster Louise skal spille oprykningskamp på hjemmebane i Aabenraa. Rikke har prøvet det to gange på udebane, hvilket er en fed oplevelse, men det største må være at spille den afgørende kamp på hjemmebane, mener hun.
Annonce

AABENRAA: To gange har Rikke Jacobsen prøvet at rykke op i Håndboldligaen.

Nu er det lillesøster Louises tur til at få den store oplevelse, når SønderjyskE's damer i dag spiller oprykningskamp hjemme mod Skive.
29-årige Rikke Jacobsen indrømmer blankt, at hun er da en smule misundelig på lillesøster Louise på 21 år.

For mens Louise i dag skal spille oprykningskamp til håndboldligaen, vil Rikke sidde på tribunen og huske tilbage på dengang, hvor hun var med til at sikre holdet oprykning.

– Jeg er da en lille smule misundelig, for jeg tænker tilbage på min tid. Det gibber i én, fordi man har lyst til at være med, fordi det var en fed oplevelse. Det er det ypperste, man kan opleve. Vi spillede oprykningskampen på udebane, og Louise får lov til at opleve det på hjemmebane – det må være det største, forklarer Rikke Jacobsen, som oplevede at rykke op to gange.

Hun vil sidde på tribunen sammen med sine forældre og heppe på Louise, som for første gang skal spille en oprykningskamp.

Og familiens støtte på tribunen er vigtig for Louise.

– Det betyder meget, at de alle følger med. De er jo grunden til, at jeg begyndte at spille håndbold. Det ville være underligt, hvis de ikke var der, smiler Louise Jacobsen.

Læs mere i e-avisen eller JydskeVestkysten søndag

Udsolgt topkamp

I dag møder de to ubetingede tophold i kvindernes 1. division i håndbold hinanden i den direkte afgørelse på oprykning til Toms Ligaen. SønderjyskE og Skive spiller i dag klokken 15 i Aabenraa Svømme– og Idrætscenter.

Kampen er gratis, for SønderjyskE’s hovedsponsor Sydbank har købt alle billetter, men der er meldt udsolgt til kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce