Annonce
Esbjerg

Ripenser vil starte forening for Lego-fans

Henrik Olsen håber på, at mange vil komme ud af busken og være med i Lego-klubben. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Henrik Olsen fra Ribe har taget initiativ til at starte en lokal klub for Lego-fans. Informationsmøde og stiftende generalforsamling er planlagt til senere i december.
Annonce

Ribe: Henrik Olsen vil mødes med andre lokale legebørn og bygge med Lego.

Derfor har han taget til initiativ til at starte en Lego-klub i Ribe, og for så vidt vides findes der i dag ingen lokal klub eller forening i hele Danmark, men står det til Henrik Olsen fra Ribe, så vil det blive ændret fra midten af januar.

Han vil nemlig gerne have et sted, hvor dem, som går op i Lego, kan mødes og inspirere hinanden.

- Klubben skal være for alle, og jeg tænker end ikke, at man behøver at eje et LEGO byggesæt, for tanken er, at alle med interesse i denne verden skal være velkomne. Jeg vil nemlig gerne låne nogle af mine sæt ud til andre, så de kan bygge dem. Jeg kender ingen andre lokale klubber, og Byggepladsen, som er det nærmeste, vi kommer en sådan klub, er landsdækkende, siger Henrik Olsen, der håber en ny forening kan få folk i lokalområdet med interesse for Lego ud af busken.

Henrik Olsen forestiller sig, at klubben vil skulle have en ugentlig aften, hvor man mødes og hygger sig med at bygge LEGO.

Annonce

Generalforsamling

- Jeg tænker, at der er mange, som nyder at sidde hjemme og bygge selv. Jeg har i hvert fald kontakt med en håndfuld her i Ribe, som kunne være interesseret. Til den stiftende generalforsamling i januar skal det så også besluttes, hvad navnet på klubben skal være og hvilken aldersgruppe, den skal være for. Jeg er ikke afvisende for, at børn kan være med sammen med deres forældre, siger han og tilføjer, at planen i første omgang er, at mødeaftenerne skal foregå i Mødestedet i seminariehuset, og på sigt i egne lokaler, når man bliver registreret som en forening.

For at klæde interesserede mere på til den kommende klub, afholdes der 18. december klokken 19 et informationsmøde i Fællessalen i seminariehuset.

Den stiftende generalforsamling er planlagt til 15. januar. For mere info kan Henrik Olsen kontaktes på henrikrehr@hotmail.com eller telefon 29732907.

Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Diskret esbjergensisk mangemillionær storsponsor for skaklandshold: - Jeg blev irriteret over, at Danmark altid spiller om sidstepladsen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Medarbejders arm sad fast i maskine: Virksomhed fik bøde på 80.000 kroner

Kolding

Gødningspopulisme

Annonce