Annonce
Esbjerg

Ripensere fik vurderet deres skatte i historisk hus

Vita Hørup var én af mange ripenser, der udnyttede muligheden for at få vurderet og kigget på særlige effekter. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Det tiltrak en del nysgerrige ripensere, da home Ribe og Lauritz.com holdt vurderingsarrangement i én af Ribes gamle huse.
Annonce

Ribe: Interessen i både at få vurderet effekter samt at se nærmere på et af Ribes rigtig gamle huse var stor, da home Ribe og Lauritz.com tirsdag eftermiddag holdt vurderingsarrangement i Nederdammen 33, som er sat til salg.

En af dem, der havde nogle effekter med til vurderingseksperterne, var Vita Hørup fra Ribe, der ville vide mere om en malmgryde fra 1600-tallet og en stort porcelæns fiskefad.

Ejendomsmægler Søren Littau Christiansen vil gerne gentage det vellykkede arrangement en anden gang. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Jeg var usikker på baggrunden for fadet og ville have bekræftet, om det var rigtig med årstallet, og begge dele fik jeg svar på, så jeg er fint tilfreds, sagde hun.

Annonce

Jævn strøm

Også vurderingsekspert Elton Hansen havde en spændende dag, hvor han blandt andet fik kigget nærmere på en kagekniv fra 1874, som Nina Teller havde med.

Elton Hansen havde blandt andet en speciel kagekniv i sølv i hænderne, som Nina Teller gerne ville kende baggrunden for. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Den er virkelig flot, og en kniv som denne, ser man ikke så tit, så den er ret opsigtsvækkende, lød det fra ham, mens ejendomsmægler Søren Littau Christiansen også var tilfreds med arrangementets forløb.

- Det har været et vellykket arrangement, og vi snakker allerede om at gentage det en anden gang. Der var mange fra start, og der har været en jævn strøm af mennesker, så det viser, at det hjælper at tænke ud af boksen, sagde Søren Littau Christiansen, som også fik vist det gamle hus frem i et par omgange.

Vurderingsekspert Inge-Lise Berg fik kigget på en række spændende ting tirsdag eftermiddag. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Nysgerrigheden i at få vurderet effekter samt se på det gamle hus var stor. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce